2777
2789
عنوان

آزمایشگاه

348 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی هست تو آزمایشگاه کار کنه قیمت چندتا آزمایش رو میخواستم بدونم چند تومن میشه تلفنی جواب نمیدن

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

چه آزمایشی؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متفاوته عزیزم من هفته پیش یه از رفتم برای دخترم گفت ۲۳۱ تومن یکی گفت ۷۰یکی دیگه هم گفت 104 تومن بستگ ...

خاک بر سرا تلفنی هم نمیگن آدم بدونه حداقل کدومو بره. آخه میگن باید آزمایشگاه معتبر هم بری جون جواباشونم فرق داره یهو

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
خاک بر سرا تلفنی هم نمیگن آدم بدونه حداقل کدومو بره. آخه میگن باید آزمایشگاه معتبر هم بری جون جواباش ...

زتگ بژن بگو قراردادتون بابیمه ما چند در صده البته ازمایشگاهایی که در نظرته البرت بقراط تو پیروزی و نیلو تو ولیعصر عالین

سلام. به نظر من توی مشهد فقط آزمایشگاه کوثر. آزمایشگاه تخصصی هم هست اتفاقا

آدرسش بلوار کوثر- بین کوثر 2 و 4 - ساختمان پزشکان فارابی

من رفته بودم پیش فوق تخصص گوارش دکتر افضل آقایی که طبقه بالای آزمایشگاه هستن همونجا هم آزمایشم رو دادم خیلی راضی بودم خیلی

برخورد کارکنان خیلی خوب بود. مودب محترم موجه

طرف قرارداد خیلی بیمه ها هم هست. تقریبا همه رو پوشش میده اما اگر میخواین خودتون زنگ بزنین و اطلاعات بیشتر بگیرین : کد 051 - 38840404

آزمایشگاه پاستور اهواز با بیمه های مختلف طرف قرارداد هست .
 الان شوهرم کارمند بانک ملت هستش و این که میتونم راحت از بیمه استفاده کنم خیلی هم هزینه‌اش برام مناسب در میاد با اینکه آزمایشگاه خیلی کار تخصصی انجام میدن و خیلی هم زود جواب آزمایش میدم ولی واقعاً هم خیلی تمیز همین‌که خیلی دقیق آزمایششون نتیجه‌اش http://pasteurlab.ir/

عزیزم زنگ بزن به آزمایشگاه پاستور اطلاعاتی که می خوای و بهت میدن 061-33364162-7. از نظر تمیزی و قیمتا خیلی خوبن تو اهواز واقعا آزمایشگاهی به این تمیزی و مجهزی حیلی کمه یا نیست اصلا