سلام دوستان من 14 هفتمه و ی هفتس واقعا موقع خوابیدن اذیت میشم همش باید از این پهلو به اون پهلو شم کمرم درد میگیره کلی بگم سراسر شب بیدارم دارم کلافه میشم این 14 هفته رو هم کلا زیر دلم و لگنمم درد میکرد و میکنه کسی بوده که از تشک بارداری استفاده کرده باشه و راضی باشه ؟
آخی منم از اوله بارداریم همینجوری بودم تا الان که دیگه دستشویی و دردای مسخره نصف شبا میاد سراغم و خو ...
واااااای یعنی کماکان ادامه داره ؟ پی کی قراره راحت شیم من واقعا از دل دردم کلافه ام شدید الانم که شب زنده داری اضافش شده بعضی وقتا ظهرا پایین میخوابم ولی باز همش هوشیارم
واااااای یعنی کماکان ادامه داره ؟ پی کی قراره راحت شیم من واقعا از دل دردم کلافه ام شدید الانم که شب ...
آره من که از چهل هفتمم گذشته و نزاییدم بیشتر شبا هر یک یا دو ساعت بیدار میشم میرم دستشویی خلاصه اصلا خاب راحتی ندارم درطول روز اتفاقا بهتر میخابم تا شب، شماهم روزا حتما بخاب اذیت نشی
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
آره من که از چهل هفتمم گذشته و نزاییدم بیشتر شبا هر یک یا دو ساعت بیدار میشم میرم دستشویی خلاصه اصلا ...
جدا؟ چرا انقد طول کشید ؟ ب کوچولوت اون تو خوش گذشته واسه دل دردم خیلی دکتر رفتم تهش گفتن بارداری درد زیاد داره تحمل کن خب این ناراحتی های من رو بچه هم تاثیر میذاره دیگه