2777
2789
عنوان

با بد خوابی شب های بارداری چه کنم؟ تشک بارداری خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 32 پست
خوابم میاد خوابمم میبره ولی چون باید به پهلو بخوابم مدام مجبورم اینور اونور شم کلا هوشیار خوابم ...

نه فايده فكر نمي كنم داشته باشه

يه بالشت بين پاهات بزار بخواب 

شايد راحت بخوابي

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه جون ب لب شدم یکی دو ماهم که نمونده کلی مووووووندهههههه خدایااااا

الان روزاى خوبته بدنيا بياد تا ٤ ماه شبا خواب ندارى بخاطر كوليك بعدشم عادت ميكنى به كم خوابيدن وهوشيار خوابيدن واسه همينه كه بهشت زير پاى مادران است 

از الان اینطوری هستی ۲ ماه اخر میخوای چیکار کنی!!!!تازه شب بیداری های بعد زایمانت هم مونده که نی نی ...

حالا برا بعد زایمان  آدم ی کاری میکنه والا الان راحتم نمیشه خوابید اونجوری ی ساعتم بخوابی حداقل فکرت راحته بد نخوابم چپکی شه بخدا نمیدونم چطور باید ماه های دیگه رو تحمل کنم  خودمم همیشه میگم از الان انقد درد دارمو اذیتم خدا ب دادم برسه

آخی منم از اوله بارداریم همینجوری بودم تا الان که دیگه دستشویی و دردای مسخره نصف شبا میاد سراغم و خو ...

واااااای یعنی کماکان ادامه داره ؟ پی کی قراره راحت شیم من واقعا از دل دردم کلافه ام شدید الانم که شب زنده داری اضافش شده بعضی وقتا ظهرا پایین میخوابم ولی باز همش هوشیارم

واااااای یعنی کماکان ادامه داره ؟ پی کی قراره راحت شیم من واقعا از دل دردم کلافه ام شدید الانم که شب ...

آره من که از چهل هفتمم گذشته و نزاییدم بیشتر شبا هر یک یا دو ساعت بیدار میشم میرم دستشویی خلاصه اصلا خاب راحتی ندارم درطول روز اتفاقا بهتر میخابم تا شب، شماهم روزا حتما بخاب اذیت نشی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
الان روزاى خوبته بدنيا بياد تا ٤ ماه شبا خواب ندارى بخاطر كوليك بعدشم عادت ميكنى به كم خوابيدن وهوشي ...

ای باباااااااااااااااا پس تا 2 سال آینده درگیرم خداروشکر بهشت نخواستم بابا هیهی

آره من که از چهل هفتمم گذشته و نزاییدم بیشتر شبا هر یک یا دو ساعت بیدار میشم میرم دستشویی خلاصه اصلا ...

جدا؟ چرا انقد طول کشید ؟ ب کوچولوت اون تو خوش گذشته واسه دل دردم خیلی دکتر رفتم تهش گفتن بارداری درد زیاد داره تحمل کن خب این ناراحتی های من رو بچه هم تاثیر میذاره دیگه