2777
2789

اعتماد ب نفس

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه رابطه ای که بهش بی احترامی میشه رو راحت ترک کنه و آویزون نمیشه

دستش تو جیب خودشه یا اگه شاغل نیست علم و هنرشو داره که هروقت بخواد بتونه پول دربیاره

مشکلات و درد ودل هاشو با دوستاش و فامیلش نمیکنه اگه خیلی روش فشار باشه به تراپیست میگه

کتاب میخونه و درباره  اقتصاد یه حداقل هایی رو بلده

اعتماد به نفس داره و راحت میتونه بدون آرایش در اجتماع حاضر بشه و طبیعت بدنش رو پذیرفته و از نقص های ظاهریش شرمسارنیست

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

بنظدم کسایی ک مقابل نفسشون وایمیستن بشدت قوی هستن وگرنه رسیدن ب پولو مقام بالا و...چیز خیلییی سختی نیست ...خلاف میلت ی کاریو بکنی بشدتتتت قوی بودن طرف رو نشون میده

اعتماد به نفس

تشنه محبت و توجه بقیه نیست، پره

با ادب، و با شعور، و با شخصیته

زود اعتماد نمیکنه، حرف بقیه براش اهمیت نداره

احساساتش اونو کنترل نمیکنه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اعتماد به نفستشنه محبت و توجه بقیه نیست، پرهبا ادب، و با شعور، و با شخصیتهزود اعتماد نمیکنه، حرف بقی ...

چه حرفای قشنگی(:

بنظرتون راه حلی وجود داره که تشنه کسی یعنی همون جلوه توجه نکنیم و بتونیم اصلاح کنیم خودمونو؟من این مشکلو دارم و باهاش دارم میجنگم 

همش حس میکنم استایل زدن و به خودم رسیدن یعنی جلوه توجه با اینکه ازین کار حس اعتماد به نفس میگیرم خودمو درک نمیکنم

ممنون میشم کمکم کنین

چه حرفای قشنگی(:بنظرتون راه حلی وجود داره که تشنه کسی یعنی همون جلوه توجه نکنیم و بتونیم اصلاح کنیم ...

این برمیگرده ب اعتماد ب نفست، باید اونقدری روی خودت مطمئن باشی و خودت رو دوست داشته باشی، ک با خودت بگی من میخوام خودم از خودم خوشم بیاد، بقیه خر کین ک من برا اونا لباس بپوشم😂 فقطم ب استایل زیبا بر نمیگرده ها، مثلا ی نفر ب خودش نمیرسه ولی میگه هیچکس جرئت اینکه ب من بگه خوب ب نظر نمیرسم رو نداره 

خودت رو باید الویت قرار بدی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

این برمیگرده ب اعتماد ب نفست، باید اونقدری روی خودت مطمئن باشی و خودت رو دوست داشته باشی، ک با خودت ...

چقدر حرفاتون و ذهنیتتون فوق‌العادست واقفا لذت بردم  و افکارم داره عوض میشه ممنونم🥲❤