2777
2789
عنوان

درمانhpv

78 بازدید | 5 پست

سلام من ۲۳سالمه ازمایش  hpvمثبت شده نوع پرخطر۱۶ رو دارم خواهشا اگه کسی همچین مشکلی داشته بهم اطلاعات بده دکتر خوب برای درمانش تو تهران بگید اصلا ممکنه منفی بشه با درمان این نوع ویروس۱۶؟

دوست من داشت رفت زیگیلاش رو سوزوند بعد دوسال از بدنش خارج شده بود الان چند ساله پاکه 

قضیه برا سال ۹۸

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله اقایون همیشه منفی هستن اکثرا شماهم تفویت کنی سیستم ایمنی رو منفی میشی ولی باز ناقلی ولی دارو بخ ...

کسانی ک ناقل هستن با دسشویی و اینجور چیزا میتونن ب بقیه انتقال بدن

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

اگ واکسن گارداسیل بزنی دیگ‌از شوهری ک سوزونده،نمیگیری؟

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪