asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 عنوان باردارییییی 79 بازدید | 12 پست خانما با نی نی باید از چند هفتگی شروع کرد به حرف زدن؟و اینکه روزی چند دقیقه باید حرف بزنیم؟ اخه میگن حرف زدن باهاش روی ارامش بچه تاثیر داره میخواستم جزئیاتشو بدونم ممنون ازتون 1403/10/03 | 03:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاہڪارخلقتـ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 9471 میگن روهوش بچه تأثیردارهازوقتی تکون میخوره خوبه الگونگیر...الگوباش...
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8028 از هروقت شروع کنی عالیه.ساعت و دقیقه هم نداره. در تمام طول روز حرف بزنصبح بخیر و شب بخیر و لالایی بگو براشقرآن هم بخونی براش عالیه
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 از هروقت شروع کنی عالیه.ساعت و دقیقه هم نداره. در تمام طول روز حرف بزنصبح بخیر و شب بخیر و لالایی بگ ... دقیقه شو برا این پرسیدم که بدونم حداقلش چقدر باید باشه اخه من خیلی کم حرف میزنم مثلا روزی یه دیقه😐 انقدر کم
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 میگن روهوش بچه تأثیردارهازوقتی تکون میخوره خوبه روزی حداقللل چند دیقه باشه خوبه؟
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 از هروقت شروع کنی عالیه.ساعت و دقیقه هم نداره. در تمام طول روز حرف بزنصبح بخیر و شب بخیر و لالایی بگ ... قران رو با صدای بلند بخونم؟ حرف زدن رو چی تو دلم اروم بگم کسی نشنوه هم قبلوه یا باید بلند بگم؟منظورم اینه که بچه صدارو میشنوه هم قران هم حرف زدن یا حسشو درک میکنه که تو دلمم بگم قبوله و حس میکنه؟؟
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8028 دقیقه شو برا این پرسیدم که بدونم حداقلش چقدر باید باشه اخه من خیلی کم حرف میزنم مثلا روزی یه دیقه😐 ... هر کاری رو میخوای شروع کنی بهش توضیح بده. مثلا بگو خب گلم مامانای میخواد بره غذا بپزه یا ظرف بشوره یا هر کاری...اینجوری تو هم عادت میکنی به صحبت
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8028 قران رو با صدای بلند بخونم؟ حرف زدن رو چی تو دلم اروم بگم کسی نشنوه هم قبلوه یا باید بلند بگم؟منظورم ... بلند بگو. دقیق یادم نیست از ماه چند ولی صداهایی میشنوه.بلند و عادی صحبت کن انگار کسی کنارت نشسته باهاش حرف میزنی. قبل از شروع صحبت دستت رو بذار روی شکمت و صحبت کن. حس خیلی خوبیه
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 بلند بگو. دقیق یادم نیست از ماه چند ولی صداهایی میشنوه.بلند و عادی صحبت کن انگار کسی کنارت نشسته باه ... حتما این کارو میکنم ممنون عزیزمپس تو دلم حرف بزنم رو متوجه نمیشه نه؟
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8028 حتما این کارو میکنم ممنون عزیزمپس تو دلم حرف بزنم رو متوجه نمیشه نه؟ اون یه چیز دیگه هست یجور ارتباط حسی . اما صحبت کردن برای شنیدن صدای مادر و آشنا شدن با دنیای بیرون هستمن شبا براش لالایی میخوندم بعد تولدش شب قبل خواب همون لالایی رو میخوندم یه جور باحالی گوش میداد. انگار واقعا براش آشنا بوده.
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 اون یه چیز دیگه هست یجور ارتباط حسی . اما صحبت کردن برای شنیدن صدای مادر و آشنا شدن با دنیای بیرون ه ... اخی عزیزم خداحفظش کنهچقدر جالب
یونیکورنممممممم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 791 اخی چه بامزه کاشکی منم زود با عشقم ازدواج کنم بچه دار شم🥺😅عاشق بچم
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 اخی چه بامزه کاشکی منم زود با عشقم ازدواج کنم بچه دار شم🥺😅عاشق بچم ای جان انشاالله به وقتش عزیزم