2777
2789

منم اینجوری بودم،ماه اولی که اقدام کردم پریم یکی دوروز عقب افتاد و وقتی اومد خیلیییی شدید بود و حتی لخته هایی که اندازه ی کف دست بود دوبار اومد،ماه بعد که دوباره اقدام کردم باردارشدم،نگران نباش ایشالله ماه بعد مامان میشی

و خدایی که در این نزدیکی است.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری بودم،ماه اولی که اقدام کردم پریم یکی دوروز عقب افتاد و وقتی اومد خیلیییی شدید بود و حتی ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی، واسه منم دعا کن، راستی شما از کیت تخمک گذاری استفاده کردی؟

انشالله به سلامتی زایمان کنی، واسه منم دعا کن، راستی شما از کیت تخمک گذاری استفاده کردی؟

ممنون عزیزم،نه استفاده نکردم،من تو اینترنت سرچ کردم ماشین حساب تخمک گذاری،و فکر میکنم سایت دانشنامه فرزند بود اسمش،اونجا یه محدوده ای بهت میده که میگه تخمک گذاریت کیه و برای دختر و پسر شدن جنین حتی میتونی چه زمانی اقدام کنی،من تو اون یک هفته بازه ای که داده بود یک شب در میون اقدام کردم و طبق گفته ی یکی از دوستان بعد از اقدام به اندازه ده دقیقه پامو میزاشتم بالا روی لبه ی تخت و از جام بلند نمیشدم،برای من که جواب داد ایشالله شما هم نتیجه بگیری

البته من یه کار دیگه هم کردم،از روز پنجم پری به مدت هفت روز صبح ها قبل از صبحانه یه استکان عرق رازیانه خوردم و عصرها هم یه استکان عرق بومادران،فقط اینکه باید بدونی پرولاکتینت بالا نباشه تا بتونی عرق رازیانه بخوری،من قبلش آزمایش داده بودم و پرولاکتینم بالا نبود،چون عرق رازیانه برای کسی که پرولاکتینش بالا باشه نتیجه عکس میده،و اینکه باید از همون روز پنجم پری خورده بشه فقط هم هفت روز