mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 عنوان بیاین غیبت 235 بازدید | 17 پست خلاصهههه😂دوستم تازه پنجشنبه عقد کرده بود حالا میگ پشیمونم😐چرا؟ چونکه همسرش قبل اون عاشق شیفته یه دختر دیگ بود ولی بهش ندادن شوهرش پسر خوبیههه هاا چشم چرون نیست😂بنظرتون چی میشه اخرشاگ حسی هم دارید با توجه به اسماشونپریسا و علیخوشبخت میشن؟ 👀 دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " 1403/10/03 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11442 اییمگه قبلش نمیدونست بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
chanel_chance عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 5286 ربطی به اسم نداره ولی پسره خوب باشه دختر بساز باشه زندگیشونم قشنگ میشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 اره بابا خوبههه دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 اییمگه قبلش نمیدونست نه خب بعد عقد گفتع بهش دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 ربطی به اسم نداره ولی پسره خوب باشه دختر بساز باشه زندگیشونم قشنگ میشه پسره خوبه ها ولی خب سی سالشه و تازه میخاد بره سربازی و کار درستی ندارهدوستمم ادبیات عرب خونده و تو موسسه ها مشغول تدریسع دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
chanel_chance عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 5286 پسره خوبه ها ولی خب سی سالشه و تازه میخاد بره سربازی و کار درستی ندارهدوستمم ادبیات عرب خونده و تو م ... مگه قبلا نمیدونسته اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11442 نه خب بعد عقد گفتع بهش اوههههه اوهههه۶ بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
ahooo79 عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3838 من تو دوره ترگ گناه من جمله غیبتم نمیتونم چیزی بگممم😂 گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 مگه قبلا نمیدونسته ازدواجشون سنتی بودهفقط میدونسته تو اون موسسه هم هست درکل انگار قبل ازدواج چشم و گوش بسته بوده دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 من تو دوره ترگ گناه من جمله غیبتم نمیتونم چیزی بگممم😂 تروخدااااا😂😂من سبزی اوردم پاک کنیما😂 دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
هستیمهستی عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 909 خوب پس اگه عاشق و شیفته بوده چرا دوستتو عقد کرده؟اصلا چی شد که از عشق و دلدادگیش برازنش گفته اونم تو قشنگ ترین دوران
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1289 خوب پس اگه عاشق و شیفته بوده چرا دوستتو عقد کرده؟اصلا چی شد که از عشق و دلدادگیش برازنش گفته اونم تو ... احیانا عاشق نبوده ولی خو اگه عاشق نبوده چرا گفته به زنشولی عجیب بوده که سی سال زن نگرف درست هفته بعدی ک عشقش بهش جواب منفی داد رف زن گرف دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
هستیمهستی عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 909 احیانا عاشق نبوده ولی خو اگه عاشق نبوده چرا گفته به زنشولی عجیب بوده که سی سال زن نگرف درست هفته بعد ... خوددرگیری داشتهشایدم خواسته روی طرفو کم کنه