2777
2789
عنوان

پرستو احمدی چجوری کنسرت گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 16 پست
نه عزیزم میخوان کاری کنن حواس مردم از گرونی و معیشت پرت بشه ... میخوان دغدغه مون بشه لخت شدن... ما و ...

این حرفا رو به کسی بگو که فیرلتر ش ک ن داده دست نوجوون مردم ک به هر سایت پ و رن ی دست رسی راحت داشته باشه نه بع من عزیزم 

در ضمن تو انتخاب شوهر باید دقت میکردی ک هیز بازی در نیاره خدا رو شکر من ار شوهرم مطمئنم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نه عزیزم میخوان کاری کنن حواس مردم از گرونی و معیشت پرت بشه ... میخوان دغدغه مون بشه لخت شدن... ما و ...

پس همسر شما مشکل خیلی زیاد داره ک فکر کنم اگ هر زنی رو با موی باز و تیشرت و شلوار معمولی بینیه تحریک میشه 

خدایی نکرده حواست باشه خواهر مادرش جلوش چجوری می‌گردن ها

وگرنه کسی در مورد ج ن د ه ها حرف نزد اونا هم در گذشته پر از حجاب بودن عم در آینده ای ک کسی این مزخرفات رو قبول نخواهد داشت  

کسی ک مخالف حجابه هم قرار نیست با کاستوم بره تو خیابون ولی اگ حتی قانون حجاب سختر از این هم تصویب بسه باز به خاطر فقط رو بدبختی و ارتباط نداشتن با دنیا قطعا زن های تن فروش ک با لباس شهرت بیان بیرون وجود خواهند داشت 

با تشکر بوس💕

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان