۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عنوان لکه بینی 73 بازدید | 7 پست سلام خانوما من یه هفته به پریودم لکه بینی خیلی کم ، به طوری که وقتی میرفتم سرویس یه لکه خیلی روشن ازم میومد حدود ۴ روز اینجوری بودم و فقط ۲ بار لکه خون دیدم در حال اقدامم هستم ، میخوام بپرسم کسی تا به حال این حالت رو تجربه کرده ؟ علتش چی میتونه باشه ؟؟ ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢 1403/10/02 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1863 شاید بارداری من دورزو لکه بینی هروز یدونه صورتی داشتم بعد قطع شد بی بی زدم بارداربودم ابنماه خدایا شکرت🫠
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 شاید بارداری من دورزو لکه بینی هروز یدونه صورتی داشتم بعد قطع شد بی بی زدم بارداربودم ابنماه من ۳ ساله اقدامم ، متنفرم از بی بی زدن😭😭 ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1863 من ۳ ساله اقدامم ، متنفرم از بی بی زدن😭😭 ایشالا ب حق خانم فاطمه زهرا دامنت سبز شه پس بزار پریودیت عقب بیفته خدایا شکرت🫠
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 ایشالا ب حق خانم فاطمه زهرا دامنت سبز شه پس بزار پریودیت عقب بیفته خدا از دهنت بشنوههفته دیگه مجلس خواهرمه ،میخوام برم موهامو رنگ کنم میترسم ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1863 خدا از دهنت بشنوههفته دیگه مجلس خواهرمه ،میخوام برم موهامو رنگ کنم میترسم عزیزم نماز استغفار، ۴۰سوره مریم خیلی حاجت میده حتما بخون، منم دل شکستم نزدیک زایمان بچمو از دست دادم دست خالی برگشتم خونه 🖤🥀 خدایا شکرت🫠
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عزیزم نماز استغفار، ۴۰سوره مریم خیلی حاجت میده حتما بخون، منم دل شکستم نزدیک زایمان بچمو از دست دادم ... نزدیک ۳ ماهه نماز استغفار میخونم آخیی عزیزم چه سخت خدا بهت صبر بده ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1863 نزدیک ۳ ماهه نماز استغفار میخونم آخیی عزیزم چه سخت خدا بهت صبر بده ممنونم عزیزم خدا حاجت دل تو بده خدایا شکرت🫠