2777
2789
عنوان

حس ترس دارم

105 بازدید | 18 پست

یه حس ترس و استرسی کل وجودمو گرفته قلبم داره تند میزنه نمیدونم چم شده! 

کاش منم یه روز حالم خوب باشه :)

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم چته ولی گلاب بخور و توکل ب خدا برو بخواب

گلاب در دسترس ندارم...

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

وسواس داریمن گاهی به یه موضوعی گیر بدم همه وجودم پر از اظطراب میشهیه مدت دارو خوردم بهتر شدم

نمیدونم فکر نکنم😔

پس همینجا سرتو گرم کن تا خابت ببره😂

حالم خوب نیست نمیتونم بخوابم اینجا هم چیز سرگرم کننده ای وجود نداره

خودته سرگرم کن، آرامش داشته باش

دارم میمیرم حس خفگی دارم بغضم گرفته واقعا نمیفهمم چم شده

حالم خوب نیست نمیتونم بخوابم اینجا هم چیز سرگرم کننده ای وجود نداره

ای بابا .... ایتا داری برو گروه هاش من بعضی وقتا که حوصلم سرمیره میرم

من پر از گناهم ولی ملتمس درگاهتم  . 🌹

گلاب در دسترس ندارم...

قرآن بخون تا آروم شی 

اگه حوصله نداری بشین با خدا حرف بزن 

البته میتونی راجب همین ترست بنویسی و مخاطبت خدا باشه و ازش کمک بخوای حتما آرامش پیدا میکنی 

و اینو بدون ک فکر ترس همیشه بزرگتر از ترسه پس فکرش نکن