jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 عنوان اینجا نیاید | مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 144 پست @دندونای_پایین_سوکجین میخوام ببینم این تگ میشه یا نه🗿🔪 🫶 1403/10/02 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 هیون وو عجله داشت نشد مراسم بگیرم اگه گرفتیم حتما کارت دعوت برات میفرستم آفرین عاسیسم بلکه یه ووکی یه یونگده ای چیزی گیر ما بیاد🎀 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 آفرین عاسیسم بلکه یه ووکی یه یونگده ای چیزی گیر ما بیاد🎀 اییییی گفتیییییییادم بنداز بعدی یونگده بزارمم 🫶
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂کجا گاو میخرن؟بزاریم تو دیوار؟ نههه نفروشین الان شیر و چیزای لبنی گرون شده بهتر میخرنپدرشوهرتم که میخواد رئیس شورای روستا بشه کار و بارتون سکه میشه خدابخواد😔😂😂😂 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 اییییی گفتیییییییادم بنداز بعدی یونگده بزارمم وایییی مردم🤣🤣🤣🤣شوهرام هی دارن از دستم میرن 😔 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 نههه نفروشین الان شیر و چیزای لبنی گرون شده بهتر میخرنپدرشوهرتم که میخواد رئیس شورای روستا بشه کار ... ایشالاااااا اقا تورو خدا دعا کن کارامون جور شه بریم از اینجا اصلا با زندگی تو روستا کنار نمیاممممم 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 وایییی مردم🤣🤣🤣🤣شوهرام هی دارن از دستم میرن 😔 😂😂😂 🫶
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 ایشالاااااا اقا تورو خدا دعا کن کارامون جور شه بریم از اینجا اصلا با زندگی تو روستا کنار نمیاممممم از اینجا تا روستای هیون وو اینا بلندددد آمیییییننگران نباش سیسی میگذره😔 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 از اینجا تا روستای هیون وو اینا بلندددد آمیییییننگران نباش سیسی میگذره😔 خدا خودش عاقبتمون به خیر کنه باز خدارو شکر نامپیونم هست اصن نمیدونم بدون اون چطور میخواستم دووم بیارم💔 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 از اینجا تا روستای هیون وو اینا بلندددد آمیییییننگران نباش سیسی میگذره😔 حاجی من چه قدر توهم زدم امشب😂🤣😂😂 🫶
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 خدا خودش عاقبتمون به خیر کنه باز خدارو شکر نامپیونم هست اصن نمیدونم بدون اون چطور میخواستم دووم بیار ... خدا به نامپیونت سلامتی بده چقدر زحمتکش واقعا چقدررر شیر مادرش پاک بوده باور کن😔🤌 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 حاجی من چه قدر توهم زدم امشب😂🤣😂😂 زدیم*🤣🤣🤣🤣 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13244 خدا به نامپیونت سلامتی بده چقدر زحمتکش واقعا چقدررر شیر مادرش پاک بوده باور کن😔🤌 فرشته است فرشتههههایشالا تو هم به زودی این حسو درک کنی🩷 🫶
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 فرشته است فرشتههههایشالا تو هم به زودی این حسو درک کنی🩷 فدات سیسی والا من کم توقعم گفتم که یه روونی یونگده ای نمیدونم ووکی بدین من برم سر خونه زندگیم😔🎀 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد