2777
2789
هیون وو عجله داشت نشد مراسم بگیرم اگه گرفتیم حتما کارت دعوت برات میفرستم

آفرین عاسیسم بلکه یه ووکی یه یونگده ای چیزی گیر ما بیاد🎀

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂کجا گاو میخرن؟بزاریم تو دیوار؟

نههه نفروشین الان شیر و چیزای لبنی گرون شده بهتر می‌خرن

پدرشوهرتم که میخواد رئیس شورای روستا بشه کار و بارتون سکه میشه خدابخواد😔😂😂😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

اییییی گفتیییییییادم بنداز بعدی یونگده بزارمم

وایییی مردم🤣🤣🤣🤣

شوهرام هی دارن از دستم میرن 😔

نههه نفروشین الان شیر و چیزای لبنی گرون شده بهتر می‌خرنپدرشوهرتم که میخواد رئیس شورای روستا بشه کار ...

ایشالاااااا اقا تورو خدا دعا کن کارامون جور شه بریم از اینجا اصلا با زندگی تو روستا کنار نمیاممممم

🫶

ایشالاااااا اقا تورو خدا دعا کن کارامون جور شه بریم از اینجا اصلا با زندگی تو روستا کنار نمیاممممم

از اینجا تا روستای هیون وو اینا بلندددد آمییییین

نگران نباش سیسی میگذره😔

از اینجا تا روستای هیون وو اینا بلندددد آمیییییننگران نباش سیسی میگذره😔

خدا خودش عاقبتمون به خیر کنه 

باز خدارو شکر نامپیونم هست اصن نمیدونم بدون اون چطور میخواستم دووم بیارم💔

🫶

خدا خودش عاقبتمون به خیر کنه باز خدارو شکر نامپیونم هست اصن نمیدونم بدون اون چطور میخواستم دووم بیار ...

خدا به نامپیونت سلامتی بده چقدر زحمتکش واقعا چقدررر 

شیر مادرش پاک بوده باور کن😔🤌

فرشته است فرشتههههایشالا تو هم به زودی این حسو درک کنی🩷

فدات سیسی والا من کم توقعم گفتم که یه روونی یونگده ای نمیدونم ووکی بدین من برم سر خونه زندگیم😔🎀