2777
2789
😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲🥲خیلییییی قشنگگگگگگ بوووووووددددددصدصدصدصمن باید برم ادامشو ببینم

برو بروووو وای در ادامه اش اکلییییل میباره یعنی خیلی نازهههه 

یه بک سا اونمون نشه خداجون؟😔😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

🤣🤣🤣🤣🤣😭 وای اونجا رو دیدی داشت حرکات کیوت یاد میگرفت واااای بک سااون تو کی وقت کردی انقدر کیوت ...

واااااای این عالی بوددددد😂😂😂😂😂

این همکارشون که اینجا با تلفن حرف میزد خیلی خوبهههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🫶

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااااای این عالی بوددددد😂😂😂😂😂این همکارشون که اینجا با تلفن حرف میزد خیلی خوبهههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلییی وای یه دنیایی داره برای خودش 

از دعواهاش با پارک دوجه هم خوشم میاددد🤣🤣🤣

دلم میخواد قیافشو ببینم وقتی بفهمه هی جو زن بک سا اونه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خیلییی وای یه دنیایی داره برای خودش از دعواهاش با پارک دوجه هم خوشم میاددد🤣🤣🤣دلم میخواد قیافشو بب ...

دقیقااااا یکی از دلایلی که دوست دارم این سریالو ادامه بدم دیدن ریکشنا وقتی که میفهمن اینا زن و شوهرنه😀😀😂😂

🫶

دقیقااااا یکی از دلایلی که دوست دارم این سریالو ادامه بدم دیدن ریکشنا وقتی که میفهمن اینا زن و شوهرن ...

خیلییی قراره پشماشون بریزهههه🤣🤣 وای قیافه ها فقط

ایایتتیی وااایولی من هنوز متعهد به بک هیون وو عم😔🤌

وای جدی جدی 

به نظر من بهترین نقشی که کیم سوهیون تا الان داشت همین هیون وو بود🥲🥲🥲🥲😀

چرا نیست شوهر اینجورییییییی

🫶

وای جدی جدی به نظر من بهترین نقشی که کیم سوهیون تا الان داشت همین هیون وو بود🥲🥲🥲🥲😀چرا نیست شوهر ...

وااای خیلییی آقا بود مظلوم حرف گوش کن کیوت تو سری خور برای زنش ایییی خدا

توی مشکلی نیست اگه خوب نباشی هم باحال بودد مخصوصا زوجشون😭

نمیدونم شانس ماستتت

وااای خیلییی آقا بود مظلوم حرف گوش کن کیوت تو سری خور برای زنش ایییی خداتوی مشکلی نیست اگه خوب نباشی ...

دقیقااااا نمونه بارز یه شوهر گوگولی مگولیییییی باید نازشو بکشی 😭😭😭😭😂😂😂💋

🫶

دقیقااااا نمونه بارز یه شوهر گوگولی مگولیییییی باید نازشو بکشی 😭😭😭😭😂😂😂💋

حیففف دست و بالم بستس استیکر گریه معروفشو می‌فرستادم وگرنههه😭😭🤌🤌🤌

نگا قیافشو🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

اییییییی لپاشوووو کیوت خرررر من عاشق گریه هاش بودم دلم میخواست همش گریه اش در بیاد😭😂😂😂😂

اییییییی لپاشوووو کیوت خرررر من عاشق گریه هاش بودم دلم میخواست همش گریه اش در بیاد😭😂😂😂😂

نی نیییی🥲🥲😂😂😂😂😂😂

یعنی برا اولین بار داشتم این سریالو میدیدم رسیدم به این سکانس ده بار زدم عقب دیدمش اینجوری بودم که گودودویدیویوثاثاوصصون۴تکثثنحثثکوثثدن🥰☺️😗🫠😂😂

🫶

نی نیییی🥲🥲😂😂😂😂😂😂یعنی برا اولین بار داشتم این سریالو میدیدم رسیدم به این سکانس ده بار زدم عقب ...

حقم داشتیییی وایییی پسره کیوتتت کودککککک مستیشم قشنگ بود تازه آشغااال😭😭😭😭