2821
2789
عنوان

شکست عشقی

192 بازدید | 16 پست

الان دارم تجربش می‌کنم

حالم بده 

دلم گریه می‌خواد

دلم می‌خواد فقط زار بزنم

حس بدبخت بودن دارم

قلبم شکسته

کاش خدا ی بارم نگاه من کنه

چرا زندگیم اینجور شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

من دقيقا تو همين حالم حدود دو ماه گذشته هر روز بدتر ميشم احساس ميكنم دنيا تموم شده 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

همه تجربش کردیم

خیلی سخته ولی میگذره

قوی باش

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و ...

حرفتوت خیلی درسته 

اما چرا من به اون ادمی که رفتار خوبی باهام نداشت دل تنگ میشم و دوس نداشتم ازش جدا شم 

همسرم با من مثل یک  اسیری رفتار میکرد و من زندانیه اون بودم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

فرکانس خودت بالا ببر تنها راهی ک میتونم بهت بگم انرژی هات نزار پایین بیاد

وقتی تو این موقعیت قرار بگیری تمام انرژیت از دست میدی 

من ی زمانی دختر شاد و سرزنده ای بودم و خیلی انرژی بالایی داشتم و همیشه تو هر موقعیتی به خودم انرژی مثبت میدادم اما بعد از جدایی نابود شدم دیگه هیچی از اون دختر شاد نمونده انگار دنیا برام به اخر رسیده 😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من دقيقا تو همين حالم حدود دو ماه گذشته هر روز بدتر ميشم احساس ميكنم دنيا تموم شده

منم حالم خرابه 

درخواست دوستی بدم قبول میکنی با هم درد دل کنیم ؟

منم خیلی الان حالم بده

شما چرا 

دارین جدا میشین 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز