behlimo99 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 عنوان پولیپ کیسه صفرا دارم خیلی درد داره 97 بازدید | 6 پست چیکار کنم . تورو قرآن بگید چیکار کنم شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰ 1403/10/02 | 18:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3509 دکتر رفتی؟ خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
behlimo99 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 دکتر رفتی؟ میگه باید عمل کنین درش بیاری . . حالا تا عملم اوکی بشه دردشو چیکار کنم ؟ هیچ مسکنی خوبش نمیکنه شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3509 میگه باید عمل کنین درش بیاری . . حالا تا عملم اوکی بشه دردشو چیکار کنم ؟ هیچ مسکنی خوبش نمیکنه باید تحمل کنی مسکن اثر نداره فکر کنم حتما عمل کن اگه بگذره خطرناک میشه خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
behlimo99 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 باید تحمل کنی مسکن اثر نداره فکر کنم حتما عمل کن اگه بگذره خطرناک میشه شما پولیپ داشتی؟ ازش چیزی میدونی؟ شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3509 شما پولیپ داشتی؟ ازش چیزی میدونی؟ نه پولیپ نداشتم ولی ازش اطلاعات دارماگه خوش خیم باشه و عمل شه هیچی نیست ولی نباید زیاد ازش بگذره و بزرگ شه ممکنه خطرناک بشه خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)