2777
2789
عنوان

عمل شقاق

117 بازدید | 10 پست

سلام خانما

شما تجربه ی عمل شقاق داشتین؟

دکتر یا بیمارستان خوبی رو میشناسین ک تو کرج یا تهران شقاق عمل کنن؟ ترجیحا دولتی

خیلی اذیتم هر چه زودتر میخوام عمل کنم

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

یعنی چجوریمن موقع دفع اذیتم

ی زائده ای هست ک بعلت یبوست و اسهال مکرر بوجود میاد و دائم هم بزرگتر میشه

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شقاق داشتم اما کوچیک شده و خونریزیم قطع شده و داره خوب میشه بعنی مشکلی نیست و لازم به عمل نیست د ...

هی عود میکنه متاسفانه 

منم تازگیا گرفتم ولی از بین نمیره 

باید عمل کرد

هی عود میکنه متاسفانه منم تازگیا گرفتم ولی از بین نمیره باید عمل کرد

ای وای 

من به مدت دو ماه همس یبوست داشتم بعدش باعث شد زخم بشم و دچار شفاف بشم دکتر رفتم بهم یه فرص داد یا دو تا کرم اما کرمامث نمیزنم چون خودش داره کمتر مبشه و خوب میشه. اینطور که میگی پس کرما رو باید بزنم؟ممکنه بعدا باز عود کنه و اینطور بشم؟

مربی بدنسازی و پیلاتس

باید همیشه مراقب باشی یبوست نشیاگ کوچیکه و مراقبش باشی یبوست نشی ممکنه بزرگتر نشه منم رفتم دکتر قبلا ...

وای من تازه عقد کردممممم لکی گفتم مشکلم چیز دیگه ای بوده چند روز پیش اینطور شدم اولش بزرگ بود خونریزی‌های زیاد داشت اما الان همش اون قرص رو مصرف میکنم و مواظبم باز یبوست نداشته باشم خداکنه دیگه عود نکنه نمیخوام عمل کنم خیلی بده

مربی بدنسازی و پیلاتس

وای من تازه عقد کردممممم لکی گفتم مشکلم چیز دیگه ای بوده چند روز پیش اینطور شدم اولش بزرگ بود خونریز ...

مردم چ مشکلاتی دارن ما چ مشکلاتی داریم😂😂😂

همون😐😐😐😐واقعا چیز وحشتناکی و دردار

آدم روشم نمیشه بگه از کجا دارم درد میکشم 🫠

حالا من ی وقتایی آه میکشم فکر میکنه بخاطر قلبمه😂😅

میگه دردت ب قلبم ببخشید من ناراحتت کردم اینجوری شدی🤪🤣😂

منم صداشو در نمیارم ک درد از کجاس

میذارم عذاب وجدان داشته باشه 😈😆