2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلاااااام نیلوووو جونم 😘 خوبم تو خوبی؟

قربووونت عزیزم منم خوبم دلم برات تنگ شده🌹

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
دوستان خواهر شوهر بازی در نیارین اینجا ارایش اونجا ادیت فلان و فلان جنبه ی فان داره تاپیک :-* ;-)

نه عزیزم خواهرشوهر بازی چیه شما پست ها رو بخونین بعد اینطوری نظر بدین این دوستمون خودشون به بقیه گفتن جرات اینو داشته باشین بدون ارایش عکس بزارین(یه چیزی تو این مایه ها

و اینکه گفتن شما با ارایش خوشگلین

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
دوستان خواهر شوهر بازی در نیارین اینجا ارایش اونجا ادیت فلان و فلان جنبه ی فان داره تاپیک :-* ;-)

آره منم عکس طبیعی تر بیشتر دوست دارم. وگرنه عکس آتلیه ای دارم که خودمم خودمو نمی شناسم 😁

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

سارا تو نگار منی😍😘

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛