2777
2789
عنوان

بیمه باشگاه

255 بازدید | 10 پست

امروز یه خانمی اومده بود باشگاه، از طرف یه جایی معلوم هم نبود کجا ،میگفت باید حتما بیمه کنید هرکی نکنه حق نداره باشگاه بیاد. کسی میدونه این بیمه اجباریه یا نه؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

فکر کنم زیر مجموعه چیزی هست میخواسته مشتری جمع کنه پورسانت بگیره ما باشگاه میریم کسی حرف از بیمه نزده 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️

بله اجباریه 

اگ خدایی نکرده تو باشگاه ی اتفاقی بیفتهدبراتون چی 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم زیر مجموعه چیزی هست میخواسته مشتری جمع کنه پورسانت بگیره ما باشگاه میریم کسی حرف از بیمه نزد ...

بله دقیقا. منم گفتم تو کی هستی که به من میگی حق نداری باشگاه بیای

بله اجباریه اگ خدایی نکرده تو باشگاه ی اتفاقی بیفتهدبراتون چی

پا خودمون از طرف ادارمون بیمه هستیم و تکمیلی داریم و اختیاری بیمه کردیم نه اجباری. نیازی به بیمه باشگاه نداریم. هیچ جای دنیا هم بیمه اجباری نیست و اختیاریه.

بله اجباریه اگ خدایی نکرده تو باشگاه ی اتفاقی بیفتهدبراتون چی

باشگاه هم صرفا حرکات نرمشی میکنیم و هیچ خطری نداره و روز ثبت نام هم تعهد دادیم. 

پا خودمون از طرف ادارمون بیمه هستیم و تکمیلی داریم و اختیاری بیمه کردیم نه اجباری. نیازی به بیمه باش ...

ولی باشگاهیی ک خواهرم میره اجباریه و پول بیمه رو گرفتن همون اول ثبت نام

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

باشگاه هم صرفا حرکات نرمشی میکنیم و هیچ خطری نداره و روز ثبت نام هم تعهد دادیم.

حرکات ربطی نداره رفتی دمبل برداری افتاد رو پات 

اون باشگاه موظفه شمارو بیمه کنه وگرنه برای خودش دردسر میشه

ولی باشگاهیی ک خواهرم میره اجباریه و پول بیمه رو گرفتن همون اول ثبت نام

ایجوری الکی میگن. من سال ۹۴ یکبار بیمه کردم اون موقع گفتن اختیاریه. اصلا معنی بیمه یعنی اختیاری بودن

حرکات ربطی نداره رفتی دمبل برداری افتاد رو پات اون باشگاه موظفه شمارو بیمه کنه وگرنه برای خودش دردسر ...

دمبل ها کوچیک هستن. و ما روز ثبت نام تعهد دادیم. و باشگاه هیچ مسئولیتی نداره