2777
2789
عنوان

یادگار💔

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 91 پست
شما نباشی هزارتا دیگه مثل شما براش ریخته، اون به این باور رسیده.

هیچکس کثل من نمیخوادش همه مثل یه وسیله برای رفع نیازشون میبیننش ففط من بخاطر خودش دوسش داشتم بله روزای اول برا ازدواج 

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ازش پرسیدم اونم گفت میخواد یا بقیه حرف بزنه با پسرا گفتمش نت من هستم با پسر دیگه ای نباید دوست شد یا ...

لاشیه طرفتون به قول ما خانومای نی نی سایت جیندرلاس

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌 

لاشیه طرفتون به قول ما خانومای نی نی سایت جیندرلاس

بیشتر منتظر موندم دیگه خریته چون انتخابش هر...یه. منتظر موندم گفتم شاید اشتباه میکنم بیاد توضیح بده برام ولی ظاهرا درست یوده دنیا ارزش تحمل عذاب رو نداره میرم تا بیشتر خوش بگذرونه

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

بیشتر منتظر موندم دیگه خریته چون انتخابش هر...یه. منتظر موندم گفتم شاید اشتباه میکنم بیاد توضیح بده ...

حتی شاید الانم تو بستر عشق و حال با کسی هست و شما دارین اینجا جلز و ولز میکنین

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌 

حتی شاید الانم تو بستر عشق و حال با کسی هست و شما دارین اینجا جلز و ولز میکنین

نه چت میکنه .منم دیگه بیشتر از این عذاب نمیکشم تمومش میکنم علاقه و دلبستگی به هیچ چیزی از دنیا ندارم 

چه پسر گوگولی و احساساتی اخیپس چرا هرکی میاد سمت ما لاشیه روزگارهببخشید داداش ولی حالم بهم خورد چقد ...

جون دادن برا اینکه معشوق اذیت نشه از نظر خودم شجاعته

نکن برادر من نکن 

به خدا که هیچکس تو این دنیا واسه کس دیگه ککش نمیگزه

جونتو بگیری واسه کی چی

به اون درد بدی؟زرشک

برو روانشناس این روزای سختو بگذرون 

هیچکس ارزش جونتو نداره 

ضعف نشون نده

For the sunshine after the long nights