2777
2789
عنوان

یادگار💔

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 91 پست
خواهرم انقد خوش ذوق بود کلاس سنتور میرفت کلاس گیتار کلی ادم شادی بود سرزنده هرجا میرفت شادی همراش وا ...

هر چی زودتر از سر راه زندگی خواهرتون کنار زده بشه به همون میزان خواهرتون زودتر به آرامش روحی میرسه

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌 

خواهرم انقد خوش ذوق بود کلاس سنتور میرفت کلاس گیتار کلی ادم شادی بود سرزنده هرجا میرفت شادی همراش وا ...

😭خیانت دیدن روح ادمو‌ میکشه دیگه مرده متحرک میشه ادم هر ثانیه براش میشه عذاب زجر کش میشه کسی که خیانت دیده 😭

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این بیداری وجدان اون چه دردی از شما درمون میکنه؟ آیا باعث التیام زخم روحیتون میشه؟

بله همینکه درست بشه من روحم به ارامش میرسه

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

واکنش شوهر اون خانم چی بود؟

البته که چهارپنج بار مچ بیشرف رو گرفته ولی بهش گفتم مدارک اینبار رو نگه داره اگه دوباره پی گوهخوری رفت بره دادگاه اقدام کنه و اون مدارک هم استفاده‌کنه 

البته که چهارپنج بار مچ بیشرف رو گرفته ولی بهش گفتم مدارک اینبار رو نگه داره اگه دوباره پی گوهخوری ر ...

کسی که چهار پنج بار خیانت کنه و لو بره هزار بار دیگه هم خیانت میکنه بگو قانونی اقدام کنه

هر چی زودتر از سر راه زندگی خواهرتون کنار زده بشه به همون میزان خواهرتون زودتر به آرامش روحی میرسه

نخیر حتی کنار بره خوب نمیشه اگه دوسش داره تاره با ندیدنش بیشتر قکز و خیال میکنه بیشنر در عذابه

شما حاضر هستید با کسی که بهتون یه زمانی خیانت کرده ادامه بدید؟ غیرت؟؟؟؟؟

بله اگه تکرار نکنه 

نخیر حتی کنار بره خوب نمیشه اگه دوسش داره تاره با ندیدنش بیشتر قکز و خیال میکنه بیشنر در عذابه

همه این حالتهایی که شما میگین مقطعیه با گذشت زمان از بین میره

متاسفم برای مردان سرزمینم. شما رو چه شده

پس باید چکار کرد . اگه توبه کنه تکرار نکنه قایل بخششه