2777
2789
عنوان

نا امیدی از زندگی

1369 بازدید | 16 پست

واقعا حالم بده...ایناولین باریه که اینجا مینویسم...از زندگی نا امیدم من یه دختر ۲۲ ساله ام....مادرم فرهنگی پدرم شغلش ازاده....یه داداش ۱۲ ساله دارم.....۵.۶ ساله بابام به خاطر کارش تقریبا ۳.۴ روز از هفته پیشمون نیس...این اواخر خیلی بهش شک میکنم‌....اوایل گوشیشو که میدیدم یه چیزی پیدا میشد که شکمو بیشتر کنه اما با خودم فکر کردم نباید زیاد بهس فکر کنم.....بابام دیگه تقریبا خرجمون رو نمیده و کل خرج خونه با مامانمه.....میدونم هم مادرم مقصره هم بابام.....خانوادمون  از هم گسیخته شده....مادرم کارش زیاد بود شاید همین باعث شد بابام هم از خونه دور شه......مادرم کلی قرص اعصاب میخوره.....همه حسرت زندگیمون رو میخوردن هنوزم میخورن اما هیشکی از دل من خبر نداره....همیشه بغض دارم...همیشه منتظرم گند کارای بابام دراد....همیشه دلم واسه مادرم واسه بابام...واسه داداشم میسوزه.....من دانشجوام کلی خاستگار خوب دارم اما همش میترسم زندگی منم مثل والدینم بشه....امشب باز مامانم داشت تو خونه غر میزد....بابام به شوخی گفت یه بار دیگه غر بزنی طلاقت میدم......انگار یکی چاقو زد تو قلبم.....میتونم سردی بینشون رو بفهمم....اما واقعا برام سخته....دلم میخواد بمیرم......فکر اینکه بابام خیانت میکنه..چند بار خواستم بروش بیارم ولی ترسیدم واسش عادی شه....دیگه خسته ام فقط دارم خود خوری میکنم و با هیچکس هم نمیتونم درد و دل کنم.....یک ساعته تمامه از بغض گلو درد گرفتم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اي خدااا 

خواهر گلم  فكر خودتم باش   اونا بايد خودشون مشكلشون رو حل كنن 

بابات هم اين دوره رو ميگذرونه 

مردا همشون   اين گند كاري هارو دارن اكثريت 

مهم  اينه كه انشاله پشيمون شع و زندگيتون از هم نپاشه اجي جونم

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
عزیزم  نگران نباش نه به روی بابات بیار. نه به روی مامانت ولی یهجوری بهم نزدیکشون کن برو کلی از ...

نمیتونم....بابام وقتی میاد خونه انگار یه کلمه نمیتونم حرف بزنم....احساس میکنم قلبم درد میگیره.....وقتی حرف میزنه میخنده من عذاب وجدان میگیرم.....وقتی درمورد پیشرفت کارش حرف میزنه....دلم به حال خودمون میسوزه که یه هزاری بهمون نمیده.....پیش بقیه  خوش اخلاق و با شخصیته.مامانم  که ۲ تا کلمه باش حرف میزنه فقط میگه شما بیچارم کردین...بخدا نمیتونم چیزی بگم....حتی نمیتونم گریه کنم...فقط غصه میخورم.....داداشمو که بغل میکنم هی اشکم میخواد در بیاد دیگه خسته ام

نمیتونم....بابام وقتی میاد خونه انگار یه کلمه نمیتونم حرف بزنم....احساس میکنم قلبم درد میگیره.....وق ...

میدونم سختته ولییی تو. قوی باش اصلا تو بشو قهرمان خونتون تو با سیاست زندگیتونو دوباره برگردون به حالت قبل

اگه میتونی برو مشاور خانواده مشاوره بگیر

نمیتونم...من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم....مادر و پدرم هم شناخته شده ان.....نمیخوام موقعیتشون خراب بشه....انقدر که حرفامو ریختم تو خودم با یه حرف کوچیک سریع اشکم در میاد...انقدر حساس شدم

اي خدااا  خواهر گلم  فكر خودتم باش   اونا بايد خودشون مشكلشون رو حل كنن  بابات ...

مرسی ایشالله.....بیشتر از همه دلم واسه داداشم میسوزه.....نگران ایندشم....اونم فوق العاده پسر احساسیه....بعضی اوقات غر غر های مامانمینا رو که میشنوه میبینم میره تو اتاقش.....اون لحظه میخوام بمیرم

نمیتونم...من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم....مادر و پدرم هم شناخته شده ان.....نمیخوام موقعیتشون خراب ...

پس مشاوران انلاین

تو گوگل سرچ بزنید

ببینید چطوریه وضعیت هست نیست

اطلاع بدین تا دوستان کمک کنن

🙋🏻‍♂
پس مشاوران انلاین تو گوگل سرچ بزنید ببینید چطوریه وضعیت هست نیست اطلاع بدین تا دوستان کمک کنن

سرچ کردم یکی دو بار.....فقط میگن تو کارشون دخالت نکن و به روی پدرت نیار.....خوب من دخالت نمیکنم.....ولی خودم دارم داغون میشم...میگن بهس فکر نکن و ذهنتو پرت کن یه جا دیگه....خب مگه میشه؟؟ناخوداگاه میاد تو ذهنم

سرچ کردم یکی دو بار.....فقط میگن تو کارشون دخالت نکن و به روی پدرت نیار.....خوب من دخالت نمیکن ...

حل میشه

اگه کسی کار بدی انجام میده حتما معلوم میشه

و اونموقع تو تنها نیستی

برادر هست که ماشاءلله مردیه واس خودش

مادر هست که خودش یه لشکره در برابر مشکلات

تو هم هستی که معلومه درک و فهم بالایی داری و حتما میتونی از پسش بر بیای

اگه هم کار بدی وجود نداره که خداروشکر

از کجا معلوم شک تو درست باشه اصلا

خدا هم اجازه از هم پاشی خانواده ای رو نمیده

اصلا نگران نباش

🙋🏻‍♂