2789
عنوان

کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
این که بدی دیگرانو زود فراموش می‌کنه خیلی رو مخمه دلسوزی افراطی و خیلی چیزای دیگه

خوب بشین بنویس ببین به نظر خودت چه رفتارت هست که اذیتت می‌کنه قشنگ یه چایی خوب بریز برای خودت بشین با خودت فکر کن چیزی تا عید نمونده اگه به نظرت زیاد دلسوزی به نظرت کجا بوده دلسوزی الکی کردی بنویس اگه دوست داری خودتو تغییر بدی از رو عصبانیت نه از روی آرامش بنویس منطقی ببین چیو باید تغییر بدی🥺😘

عزیزی🥰😘خانواده خوابن برم پذیرایی بیدار میشن😅

ای خدا پس واجبت این میشه که یه فلاسک کوچولو برای خودت بخری با یه بسته نسکافه ، شبا برا خودت عشق کن یه شمع روشن کن انرژی مثبت بگیری😁😴😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان هر کی بیداره به خاطر مادرش یه دقیقه وقت بزاره و بره تو این اینک و ثبت نام کنه و کد دعوت رو تایید کنه به خدا دعاتون میکنم هم شما پاداش،میگیری هم من در لحظه هم میتونی برداشت بزنی به خدا راست میگم شما برین پاداش من بیشتر میشه مشکل مالی دارم دعاتون میکنم 

https://omp.exchange/referral/1CO9R7WBX

ای خدا پس واجبت این میشه که یه فلاسک کوچولو برای خودت بخری با یه بسته نسکافه ، شبا برا خودت عشق کن ی ...

اره اینم فکر خوبیه از شب بعد انشاالله مرسی از راهنماییت😘

شایدآغازیدوباره،شایدپایانیهمیشگی...