2789
عنوان

کی بیداره

197 بازدید | 33 پست

کی بیداره شبا خوابش نمیگیره ؟؟؟

چرا خوابتون نمیگیره 😁🥺🐣

من خودم چند به از استرس و نگرانی مردم و زنده شدمتوی عقد هستیم ترسیدم حامله شده باشم که نشدم خداروشکر امشب اولین شبیه که آرومم ولی بازم خوابم نمیگیره😁🙈

شما چی 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
من
10
100%
من خوابم
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی ، کاریت نباشه اگه فقط مادرشوهر داری با مادربزرگ شوهرت اول زنگ بزن تبریک بگو بد هم یچیز معمولی در حد شال برای جفتشون بگیر اون موقع دیگه نامزدت هم زنگ میزنم به مادرت تبریک میگه هم برای مادرت یه کادو میخره ، بگو توم بگو حالا ایشالا بعد از نامزدی سالهای دیگه جبران میکنم الکی بگو که جواب اینکه نامزد نیستید هم در بیاد😁😁😁🤦 باز هم با مامانت مشورت کن

بعد سقط جنین آدم سابق نیستم همش دلگیر واهنگ آروم غمگین گوش میدم گریه میکنم البته بچه دارم ولی خیلی د ...

بجاش قربونت بشم با خدا صمیمی شو دعا بکن نذری بده نذر بکن که خدا دوباره دامنتو سبز کنه و کمک کنه دلت آروم بشه چله بردار نظر بکن 

بجاش قربونت بشم با خدا صمیمی شو دعا بکن نذری بده نذر بکن که خدا دوباره دامنتو سبز کنه و کمک کنه دلت ...

شوهرم دیگه نمیزاره بارداربشم سقطم درد ناک بود ترسیده 

امشب از حضرت فاطمه خواستم دلم فقط آروم کنه 🥺

شوهرم دیگه نمیزاره بارداربشم سقطم درد ناک بود ترسیده امشب از حضرت فاطمه خواستم دلم فقط آروم کنه 🥺

خدا بهت رحم کرده باز خودت سالمی دورت بگردم میدونم خیلی سخته ولی ه خدا بخواد میشه نگو یذره به خودت روحت و بدنت استراحت بده نظر بکن از خدا بخواه یکی دو سال دیگه باز امتحان کن ولی حسابی با خدا حرف بزن که کمکت کنه