2777
2789

تصمیم گرفتم این راز مهم رو بر ملا کنم همونطور که بدرد خودم خورده به درد شمام انشالله بخوره

خدا كنه گره زندگیامون باز بشه و روز به روز خوب تر

سکوت

سكوت عاقلانه ترین کار تو روابطه..وقتی دعوا میکنید..وقتی تو سکوت میکنی..و هرچی بدو بیراه میگه تحمل میکنی و بازم سکوت میکنی..اون عصبانیتش رو خالی میکنه و بعد پشیمون میشه..و خودشو اصلاح میکنه و شما برنده دعوا میشی..به حرف مربی های انگیزشی هم گوش نکن که میگن همیشه قلدر باشید..اگه اروم باشید ..نتیجه بهتره

برای مثال یه روز سر نشستن لباس  همسرم دعوا کرد..منم شروع كردم جواب دادن..بعد به خودم اومدم و سکوت کردم..و همسرم تا میتونست هرچی از دهنش درومد بارم کرد..منم ساکت داشتم گریه میکردم..بعد پشیمون شد..بی قرار شد..اومد عذر خواهی کرد..عذر خواهیشو قبول نکردم

اونم گفت جبران میکنم..شام برد یکی رستورانای لاکچری شهرمون..گفت هرچی دلت میخواد سفارش بده..وی ای پی نشسته بودیم..که یهو گل هم اوردن برام..گفت بزا توئه🫢🥰

خلاصه اگه دعوا کرده بودمو دفاع کرده بودم مطمئنم اینطور نمیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من از این عقلا نداره،،،، به هیچ عنوان عصبانی نمیشه ،،من دارم خودمو جرواجر میکنم این فقط داره میخنده،،،نمونه اش امروز صبح ،،اینقدر عصبانی بودم نزدیک بود خودمو از ماشین پرت کنم پایین اینم هر هر میخندید

بله منم تجربه شو داشتم خیلی نتیجه اش بهتر از دعوا و ناسزا و قلدری و این چیزاست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

رستوران و گل مگه چقدر ارزش داره؟

بی احترامی و لجبازی نکنید ولی صحبت کنید سکوت هیج وقو جواب نیست.

حد و مرز باید مشخص باشه 

مگه نه طرف اتیشش بخوابه حرفاش از سر ادم بیرون نمیره..

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

خانما این فقط بار اول جواب میده بار دوم براش عادی میشه بار سوم هم رو سرت سوار میشه نمیگم شماهم بدو بیراه بگین ولی مظلوم نباشین و سکوت نکنین و با آرامش و منطقی از خودتون دفاع کنین

اولا یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید 

ثانیا وقتی الکی اعصابم خورد شده و بهم بی حرمتی شده گل و ... بخوره تو سرم می‌خوام چه کنمش؟؟؟؟

ثالثا شما برو مثلا یکیو بزن یا بکش بعد هی بگو ببخشید و ...چه دردی دوا می‌کنه از طرف؟؟؟

وقتی روح و روانت نابود شده چه فایده داره گل و عذرخواهی و ...؟؟؟

خب برنده دعوا بشی اما بریزی تو خودت گریه کنی چی میشه بعدشم شوهر شما با شعور بوده از دلتون دراورده خیلی از مردها اینجوری نیستن ببینن زنشون مظلوم بدتر میکنن انرژی منفی هاشونو خالی میکنن سر زنشون انقدر دیدم زن سکوت کرده که دعوا کش پیدا نکنه مرده هارتر شده

خانما این فقط بار اول جواب میده بار دوم براش عادی میشه بار سوم هم رو سرت سوار میشه نمیگم شماهم بدو ب ...

دقیقا موافقم 

گاهی وقتا تو بحث باید سکوت کرد 

گاهی وقتا گریه کرد و مظلوم نمایی کرد 

گاهی وقتا باید محکم جلوی طرف ایستاد و دفاع کرد و ...

بسته به شرایط داره