2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

1629 بازدید | 71 پست

سلام من دارم جدا میشم شرایطم جوری بود که نمیشد ادامه بدم حالا الان با وجودی که میدونم

موندن تو اون زندگی امکان پذیر نبوده اما انقدر دلم گرفته ازتنهاییم اخه تو زندگیمم اصلا به نیاز عاطفیم توجهی نکرد الان هر زوجی رو میبینم بهم علاقه شونو ابراز میکنن دلم برای خودم میسوزه که چرا عشقو محبتو طعمشو نچشیدم.خواهرم تازه عروسی کرده انقدر با همسرش اوکین قشنگ احساس کمبود محبت بهم دست میده.شرایط ازدواج مجددچه دایم چه موقت رو هم ندارم بعد جدایی موندم واقعا چیکار میخوام بونم‌با این همه حسرت .کسی هست ابنجا که بعد طلاق ازدواج نکرده باشه و رابطه ای هم نداشته باشه و اوکی باشه حالش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کلا برا تو اینجوری بود یا احلاقش همین بود؟ مشاوره رفتین؟ با هم منطقی صحبت کزدین؟؟

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

چرا شرایط ازدواج مجدد رو نداری؟منم امشب در حسرت خیلی چیزام

خوب چون دخترمفقط منو داره نمیخوام ناپدری بالاسرش بیارم.دوم اینکه اصلا دیگه ادم زندگی متاهلی نیستم که بخوام خانه داری کنم ازادیام کم شه مادر شم دوباره و...

صیغه م که خانوادم اگه بفهمن میکشنم دوست پسدو اینام اصلا اهلش نیستم اما خوب دوست دارم یکی واقعا بهم توجه و محبت کنه عشق بده و این عشق عشق باشه نه صرفا بخاطر بدنم

عزیزم واقعا ناراحت شدم 

من  طلاق گرفتم چون شوهرم خیانت میکرد و محبت نمیکرد 

همه این حسایی که داری طبیعیه من بعد ۳سال به خودم فرصت دادم با کسی برم تو رابطه برا ازدواج  ضربه بدتری بهم زد 

تنها نصیحتی که میتونم بهت کنم اینه تا اونجا که ممکنه اگر مشکل حادی نداری جدا نشو 

چون تنهایی و حسرت زندگی بقیه اذیتت میکنه 

اگرم جدا شدی خیلی مراقب باش که دوباره کسی دلتو نشکنه اعتماد نکن رو حرفاشون حساب نکن 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خب کلا برا تو اینجوری بود یا احلاقش همین بود؟ مشاوره رفتین؟ با هم منطقی صحبت کزدین؟؟

نه با من اینجوری بود خانواده ش براش مهم بودن اما کلا خیانت کار بود واسه این جدا شدم نتونستم تحمل کنم.دوسال بهش فرصت دادم عوض شه اما نشد البته چون با ادمای زیادی بود جای بخششو فراموش کردن نذاشته بود 

خوب چون دخترمفقط منو داره نمیخوام ناپدری بالاسرش بیارم.دوم اینکه اصلا دیگه ادم زندگی متاهلی نیستم که ...

خدا بزرگه از کجا معلوم شاید مردی اومد تو زندگیت که تونستی اعتماد کنی و ازدواج کنی یا یه رابطه غیر رسمی خوبی پیش اومد

منم قبل طلاقم فک میکردم دیگه نمیتونم ولی ازدواج کردم مث دختر مجرد

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️