دوماهه ازهمسرم جداشدم خیلی دوسش داشتم اخلاقاش خیلی خوب بود اماحیف معتادبود۷ سال همه تلاشی گردم درست بشه نشد اواخر شیشه میکشید توهم میزد ترسیدم جداشدم ی بچه یکساله هم داریم ازهمه جا بلاکش گردم ولی پیچم تواینستا خصوصی نیست با ی اکانت دیگه آمده درخواست داده دایرکت فرستاده روز زن وتبریک گفته شماره کارتمو داره رفته پول زده کادو روز زن استوریشو چک کردم همش استوری میزاره حالم بد وفلان بعد پاینش نوشته عشق من پسرمو اول اسم من به انگلیسی نمیخوامم بهش برگردم چون اعتیاد تضمینی نداره چجوری ناامیدش کنم بفهمه برگشتی درکارنیست آمده بودپسرمم ببینه خیلی التماس کرد برگرد باباتو راضی میکنم گفتم نمیشه ولی انگار نمیخوادقبول کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این آدم اعتیاد ب شیشه هم داره، ی وق ممکنه بهت آسیب برسونه
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
میگفت یکی دنبالم همش تعقیبم میکنه ازپشت بوم صدای قدم مییاد پلیسا دنبالم هستن پشت بوم ومحله پر ازپلیس ...
خیلی سخته زندگی با چنین مردی شما راه درست انتخاب کردید
احساساتی نشو راهی هست که خودش انتخاب کرده
اما کاش برمیگشت به زندگی واقعا دلم سوخت براش
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
عزیزم ی پیشنهاد بهت میدم.هررررجووووری ممکنه قطع ارتباط کن باهاش.هررررجووووری این آدم اعتیاد ب شیشه ه ...
یکساا اخر شیشه میکشید کوچیکترین اسیبی به منو پسرم نزد تازه توهم میزد پلیسا دنبالش هستن می یومد منوبغل میگرد التماس میگرد نجاتم بده ولی قبول دارم ممکن توهماتش هرروز خطرناک تربشه من هیچ ارتباطی ندارم حتی جوابشم ندادم دیروزم برای آخرین بار بچه رو بردم گفتم شرایط ندارم بیارم میخوایش الکی گفتم کلا ببرش گفت نه نمیتونم کلا ببرم گفتم پس قیدش بزن