2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمل اسپرم همسر من مشکل داره و ۸ساله ناباروری داریم 

این ماه ای یو ای کردم

تو آزمایشگاه هایی که قبلا ازمایش داده بود ۲بود ولی این بار تو مرکز ناباروری ۱بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

دکتر به شوهرم دارو داده ولی انگار تاثیری نذاشته بود 

ییادمه دکتر گفت برا مورفولوژی خنک نگه داشتن بیضه خیلی موثره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خب دکتر قرص خاصی نداده

اره کلی دارو  خورده ولی تاثیری نداشته 

قرصا هم اینا هست 

پنتوکسی فیلین،کیوتن،ویتامین ای و سی ،کوالی فول،ال کارنتین،سلنیوم

آخه چطوری

نمیدونم چرا

تو ای یو ای اسپرم رو شست و شو میکنن و تقویت میکنن 

تنها چیزی که تو شست و شوی اسپرم تغییر نمیکنه و بهتر نمیشه هم همین مورفولوژیه 

همه ی ایتم های ازمایش اسپرم شوهرم بعد از شست و شو بهتر شده بود به غیر از مورفولوژی 

روزی که ای یو ای کردم هم بقیه ازمایشهای همسرای اونایی که اون روز با من ای یو ای شدن هم همینجور بود 

مورفولوژی اصلا تقویت نشده بود بعد از شست و شو