2789
عنوان

مادر تاکسیک

106 بازدید | 12 پست

سلام دوستان,بابت یه موضوعی ازتون کمک و راهنمایی میخوام

من نوجوونم,پر انرژیم,ولی انرژیم جایی صرف نمیشه و بخاطر کارای مادرم همیشه استرس و ناراحتی دارم

یدقه خیلی خوب رفتار میکنه بعد چند دقیقه کاملا عوض میشه,تا جایی که کار به کتک زدن و خفه کردن و پرتاب اشیا میرسه.جالب اینجاست خودشو بهترین مادر دنیا میدونه و به عبارتی خودشو قربانی نشون میده.

بنده عملا هیچکسو ندارم که اینارو بهش بگم و ازش کمک بخوام,فامیلای مادری خصوصا خاله و مادربزرگم حتی بیشتر سرزنشم میکنن

من از بچگی اضافه وزن داشتم و خدا گواهه اگه اینا گذاشته باشن من بچگی کنم یا خودمو دوست داشته باشم,یدقه میگه خیلی خوشگلی دو دیقه بعد میگه انقد زشتی نگات میکنم حالم بهم میخوره

تا میام در این مورد باهاش حرف بزنم فقط بهم میگه گوه نخور و الفاظ دیگه ای که دلم نمیخواد بگم.

همش فکر میکنه من دارم چیزیو تظاهر میکنم یا تلقین میکنم به خودم,مثلا من میگرن دارم وقتی اینو بهش میگم میگه برا کم خوابیه و اینا,یا یمدت پنیک میکردم میگفت هیچی نیست.

همش میگه تو قاتل من میشی,واقعا نمیدونم چیکار کردم و چیکار باید بکنم..

مادرت  خیلی فشار روحی سنگین داره تحمل می کنه سر یه موضوعی و دیوار کوتاه تر از شما گیر نیورده سرش خالی کنه  متأسفانه .بیماری های عصبی هم که دارید به خاطره فشار عصبی هست که اون بهت وارد می کنه .

مادرت خیلی فشار روحی سنگین داره تحمل می کنه سر یه موضوعی و دیوار کوتاه تر از شما گیر نیورده سرش خال ...

اره خودم مطلعم چه مشکلاتی داره..تمام تمرکزم رو اینه که خودم عقده ای نشم در اینده چند نفر دیگرو بدبخت کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره خودم مطلعم چه مشکلاتی داره..تمام تمرکزم رو اینه که خودم عقده ای نشم در اینده چند نفر دیگرو بدبخت ...

من اگه تو موقعیت شما بودم در پیله یرتنهایی خودم میرفتم .مثلا خیلی کم باهاش حرف میزدم  در حد نیاز و کوتاه .ازش توقعی نداشتم .کارهام رو خودم انجام میدادم از ش چیزی نمی خواستم که منت بزاره .ولی قربون صدقه اش می رفتم و بوسش هم می کردم تا حالش بهتر شه‌ و تو کار خونه بهش کمک می کردم  و سعی می کردم از جهتی که دوست داره پیشرفت کنم خوشحالیش کنم مثلا درسی یا یاد گرفتن یه هنر و.....

من اگه تو موقعیت شما بودم در پیله یرتنهایی خودم میرفتم .مثلا خیلی کم باهاش حرف میزدم در حد نیاز و ک ...

نمیگم همه اینا ولی یسریاشونو انجام میدم ولی انگار کافی نیست,هر دفعه که میام بهش خوبی کنم یاد کاراش میوفتم ولی بروز نمیدم

نمیگم همه اینا ولی یسریاشونو انجام میدم ولی انگار کافی نیست,هر دفعه که میام بهش خوبی کنم یاد کاراش م ...

آخی عزیزم 😓 به خدا اونم دست خودش نیست  اذیت شده احتمالا الآن‌ مشکل داره .من خودم مادرم می دونم مادر حتی جونش واسع بچه اش می‌ره .به خوبیاش فکر کن .مادر چه زجرهایی نمی کشه تا بچه بزرگ کنه.راستی اون خاله و مادر بزرگت  رفتارشون با مادرت چه طوره ؟شاید به خاطر رفتار اوناست 

آخی عزیزم 😓 به خدا اونم دست خودش نیست اذیت شده احتمالا الآن‌ مشکل داره .من خودم مادرم می دونم مادر ...

خیلی دوست دارم کمکش کنم,و اینم میدونم واقعا

مادرم خیلی از دست خانوادش کشیده,منع تحصیل تو رشته مورد علاقش,بزور شوهرش دادن با اینکه اونیکی خواستگارشو دوست داشت,جلوشو گرفتن طلاق نگیره و..ِ

این خالم که میگم یکم تاکسیکه کلا از من خوشش نمیاد ولی طبیعتا با مامانم خوبه

خیلی دوست دارم کمکش کنم,و اینم میدونم واقعامادرم خیلی از دست خانوادش کشیده,منع تحصیل تو رشته مورد عل ...

اگه از شما خوشش نمیاد پس با مادرتون هم دشمنه در ظاهر دوسته،وقتی عصبی هست باهاش لج بازی نکنین .فکر کنم اگه تو درس و یه چیزایی تاپ شید‌ کلی خوشحالش کردید .واینکه وقتی خوب هست بهش بگید مامان من دوست دارم و دوست دارم خوب و خوشحال باشی ولی نمیدونم تو چرا با من همچین رفتارهایی داری یا رو‌کاغذ بنویسین بهش بدین وزیرش بنویسین که قدر دارن خوبی های زیادش هستین ولی این رفتارهاش  داره بهتون صدمه میزنه 

اگه از شما خوشش نمیاد پس با مادرتون هم دشمنه در ظاهر دوسته،وقتی عصبی هست باهاش لج بازی نکنین .فکر کن ...

نمیدونم راستش,همش سرکوفت میزنه میگه نباید به دنیا میومدی خواهرم داره حیف تو میشه و ...

همین عادت بد من لجبازیه که اصلاحش میکنم تا مامانم خوب بشه,ممنون که جواب دادید

اگه از شما خوشش نمیاد پس با مادرتون هم دشمنه در ظاهر دوسته،وقتی عصبی هست باهاش لج بازی نکنین .فکر کن ...

هفتم هشتم درسم عالی. بود الان یکم افت کردم ولی به روم نمیاره