2777
2789
عنوان

اگه نگه چیکار کنم

36 بازدید | 4 پست

نامزدم هیچ مناسبتی رو یادش نمی‌مونه چند هفته پیش بهش گفته بودم که ۲ام روز زنه 

خودشم رفته تهران بخاطر چشمش دکتر

اگه فردا بهم تبریک نگفت چیکار کنم بنظرتون؟

به شوخی بنویس براش روزم مبارک باشه از طرف یه آقای جذاب به اسم فللن(همسرت) تابستون بهتر میشه و خودش برای تبریک های بعدی راغب تره

از همین اول عادت بدین چون کلا آقایون اولش هر طور که باشن تا آخرش همونن

به شوخی بنویس براش روزم مبارک باشه از طرف یه آقای جذاب به اسم فللن(همسرت) تابستون بهتر میشه و خودش ب ...

من کلا خیلی حساسم رو مناسبتها ،انتظار کادو ندارم ولی خیلی دوسدارم حداقل بهم تبریک گفته بشه ،اگه نگن دلم می‌شکنه دست خودم نیست ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا خیلی حساسم رو مناسبتها ،انتظار کادو ندارم ولی خیلی دوسدارم حداقل بهم تبریک گفته بشه ،اگه نگن ...

عزیز دلم کلا ما خانمها مدلمون اینه ولی برای یه رابطه پایدار بهتره از دوران نامزدی و به همین شکل که طرف هم زده نشه عادت داده باشه 

متاسفانه برخلاف تفکر خیلی ها که میگن دوره عشق پ حالا این دوره روی زندگی ۳۰ سال یادتون هم تاثیر داره پیشنهاد میکنم با مشاور برای این دوره از زندگی تون در ارتباط باشید

همیشه خوشبخت باشین انشالله