2777
2789
😁😁😁😁😁😂😂😂

خدا زن داداشت و حفظ کنه واست😷😷

همین فردا ک اومدی تاپیک زدی برادرم و ازم گرفتن اونوقت حالت و میگیرم😂😂😂😂😂😂😂😂

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
اول فکرکردم نی نی واقعیه اومدم ببینم 😍رأی دادم گلم بسی زیبا بودندی👌👏موفق باشی

ممنونم عزیز. راستش نی نی واقعی خانواده ام زودتر از موعد دیروز بدنیا اومد. اگه میشد عکسش رو میذاشتم همه ببینند

👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا زن داداشت و حفظ کنه واست😷😷 همین فردا ک اومدی تاپیک زدی برادرم و ازم گرفتن اونوقت حالت و میگیر ...

😂😂😂😂😂ویییییی نگو عروس ما تک اگه نمیدونی بدون😋😋😋

دلت بسوزه😜😜😜😜

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
😂😂😂😂😂ویییییی نگو عروس ما تک اگه نمیدونی بدون😋😋😋 دلت بسوزه😜😜😜😜

😂😂😂😂😂😂

صبر کن الان میارمش اینجا باهم حرف بزنین😷😷

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
😂😂😂😂😂😂 صبر کن الان میارمش اینجا باهم حرف بزنین😷😷

😁😁😁👏👏👏👏آفرین بالاخره یه کار خوب کردی💃💃💃💃میخوام نشونش کنم ببین این انگشتر قشنگه؟💍💍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
😁😁😁👏👏👏👏آفرین بالاخره یه کار خوب کردی💃💃💃💃میخوام نشونش کنم ببین این انگشتر قشنگه؟💍💍

وااای😂😂😂😂😂😂😂😂

وااای😂😂😂😂😂😂😂😂

وا نخند 😂😂😂😂اگه زشته براش بدم درست کنن💍

👰🤵💍💖👏👏💃💃💃💃🤣

سلوووم صحراااااا جونم خوبی؟ زن داداش خوشگل منو ندیدی؟ 😁

سلام ارامشششششمممم😍😍😍😍😍

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

ویییییی 😍😍😍عروسکمون اومد

زن داداش انگشتر رو پسند میکنی؟💍💍💍

میخوااام نشونت کنم با اجازه نی نی سایتی ها 🤵👰💖

ویییییی 😍😍😍عروسکمون اومد زن داداش انگشتر رو پسند میکنی؟💍💍💍 میخوااام نشونت کنم با اجازه نی نی ...

عاااالیه عشقم

اصن خانوادگی خوش سلیقه اید😍😍😍😍

با اجازه برزگترا بعلههههه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
بوی خواهرشوهرت ب مشامت رسید خودت و رسوندی😂😂😂😂

اینجوری با اه اه پیف پیف میخواستی هوامو داشته باشی😂😂😂

عاااالیه عشقم اصن خانوادگی خوش سلیقه اید😍😍😍😍 با اجازه برزگترا بعلههههه

بچه ها دست بزنید 👏👏👏👏👏

آفرین پرنسس مثل بقیه دخترا لوس نیستی بری گل بچینی🤣🤣

🤵👰💖💖💖💖💍💃💃💃💃