خدا بهم بگو دیگه چجوری صدات بزنم چه کسی رو واسطه کنم که صدام رو بشنوی؟ آخه مگه میشه این همه سال در بزنم و در رو باز نکنی ؟ خدا جون منم ،من که هر وقت کسی ازم می پرسه تنهایی؟ میگم نه ، میگن خوب با کی هستی ؟ میگم خدا خدا منم من دیگه بریدم تموم شدم بس نیست من که همیشه امیدم به خودت بوده همیشه تلاش کردم و دست از سخت کوشی نکشیدم هر شب با خودم میگم بی خیال زندگی رهاش می کنم بره ، اما صبح دوباره آستین همت رو بالا می زنم و برای ساختن یه زندگی خوب و خوش تلاش می کنم . من که حقی رو ناحق نکردم ، سعی کردم دست هر کسی که ازم کمکی خواست بگیرم نه برای جبران بلکه برای شادی خودم برای آرامش خودم ، خدا خودت شاهد بودی تو زندگیم خیلی بهم توهین شده و چه تهمت ها نثارم نشده اما همیشه سپردم به خودت تو بهم بگو خدا آخه چه حکمتی ، ها بگو ؟ تو رو به خانم فاطمه زهرا قسم تو رو به حسین جان آقاجونم قسم تو رو به امام زمان قسم دیگه بریدم یه کاری کن .
مولا جانم شما رو به مادرتون قسم شما شفاعت ام رو بکنید . آقاجونم شما نمی خواید برام کاری کنید آقاجون بغلم کن خسته ام خسته تر از همیشه بی بی جان شما نمی خواید برام مادری کنید من که از عالم و آدم بریدم امیدم فقط به خدا و شما اهل بیت .
خدا کاش دلت به حال منم رحمی بیاد شر زندگیم رو به خیر تبدیل کنی
خدا من ازت خوشی و شادی می خوام خوشی و شادی واقعی کاش معجزه ات رو نشون منم بدی به حق اباعبدالله الحسین و بی بی جانم و امام عصر یا مولای یا صاحب الزمان ابالغیث ادرکنی یا مولای یا صاحب الزمان ابالغیث ادرکنی یا مولای یا صاحب الزمان ابالغیث ادرکنی