2821
2789
عنوان

ضعیفی چشم

60 بازدید | 7 پست

سلام به همه یلدای گذشته مبارک همچنین روز مادر

من چند هفته پیش رفتم دکتر چون از قبل چشمام یکم ضعیف بود و تو خانوادمون کلا هممون چشمامون ضعیفه خلاصه رفتم نمره چشمم یکه بعد دکتر گفت اگه می‌خوای عینک بگیر واسه کلاس و اینا اگه اذیت نمیشی اصلا نگیر چون من فقط نوشته های ریز دور رو نمیبینم واسه همین الان من تو سال کنکورم هستم متاسفانه خیلی این ذهنمو درگیر کرده که خیلی فکرم بهش مشغول شده به نظر شما من عینک بگیرم واسه مطالعه و اینا یا نه بیشتر ضعیف میشه؟ 

و یچیز دیگه وقتی غروب میشه خیلی عجیبه یکم چشمام تار میشه بعد خوب میشه از دکتر پرسیدم گفت واسه خشکی چشمه واقعا واسه همینه؟

عزیزم من ۸ ساله چشمام ضعیفه و اصلا عینک نمیزنم و چشمام هم اصلا ضعیف تر نشده فقط برا رانندگی یا سر کل ...

منم دقیقا میخوام سر کلاس فقط وقتی که لازمش دارم بزنم چون مشکلی ندارم زیاد فقط اینکه نمره ش زیاد نشه حساس شدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دقیقا میخوام سر کلاس فقط وقتی که لازمش دارم بزنم چون مشکلی ندارم زیاد فقط اینکه نمره ش زیاد نشه ...

برا من که عینک نمیزنم نمره اش تغییری نکرده اما خواهرم که همیشه عینک میزنه چشماش هر سال ضعیف تر میشه

🍫🍭🔮💖💕
برا من که عینک نمیزنم نمره اش تغییری نکرده اما خواهرم که همیشه عینک میزنه چشماش هر سال ضعیف تر میشه

منم هیچکدوممون نمیزنیم شماره ضعیفیمون مثل همه من که چند ساله عادت کردم عینک فقط پررنگ تر میکنه اطرافو البته تو شب کارش ندارم انچنان

یه سوال دیگه شما تو شب گاهی وقتا اطرافتون رو طوری نمیبیند که مه داره بعدش خوب بشه؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز