2777
2789
عنوان

با یکی دیگه وارد رابطه شده💔

135 بازدید | 3 پست

کسی که خیلی دوستم داشت ینی مثلا آدمای عاشقا رو در میآورد رابطه ی خیلی عاشقانه و خوبی داشتیم

رو خاموش بودن تلفن حساس بود ی شب سر اینکه رفتم بیرون و گوشیم خاموش بود ساعت دو برگشتم جوابشو دادم

روز بعد دیگه آدم سابق نبود سرد شده بود

بعد یک ماه با اصرار من ولی اونم بی میل نبود برگشتیم با هم دو هفته بازم ادا عاشقا رو در آورد تا این که من بهش شک کردم دیدم داره با یکی با لبخند صحبت می‌کنه تا من و دید سریع رفت اونور منم ب خیانت شک کردم هزچیم بهش میگفتم می‌گفت هرچی تو میگی🙂میدونستم که دوستش این چیزا رو میندازه تو سرش

الکی بهش گفتم منم بهت خیانت کردم و کلا بلاکم کرد

دو روز پیش ادعای عاشقی و دوست داشتنش و پیوی یکی دیگه دیدم .من چهار ماهه هرروز ب بهونه دیدنش از جاش رد میشم..هرروز خودمو با این و اون مقایسه میکنم میگم من چیم کم بود همش ب خودم میگم تقصیر منه که اون شب جوابشو دیر دادم بعد اون چار‌ماه نشده نفر بعدی 😭قلبم داره از جاش کنده میشه توروخدا یراهی برای فراموشی بهم بگین من خسته شدم ازین وضعیت دوست دارم مثل آدمای خیلی عادی تنها چیز مهم تو زندگیم درسم باشه من نمی‌خوام دیگه این ادمو‌دوست داشته باشم😭توروخدا کمکم کنین چطور فراموشش کنم نه عکس ازش دارم نه شماره فقط ی آیدی تلگرام مونده ولی بازم نمیتونم فراموش کنم

همون آسمانشونم قدیمی با دوتا کاربری ترکیده😂
ولش کن دلیلش برای خیانت مزخرفه

چون لج کرده بودم و چن باز این کارو کرده بودم خودمو مقصر میدونم

مامانم میگه آدمی ک برا چند بار لج کردن و گوشی خاموش بود دیگه نخادت و خیانت کنه کلا ذاتش خرابه 

من احمق همه اینا رو میفهمم ولی دلم آروم نمیگیره

همون آسمانشونم قدیمی با دوتا کاربری ترکیده😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان