کسی که خیلی دوستم داشت ینی مثلا آدمای عاشقا رو در میآورد رابطه ی خیلی عاشقانه و خوبی داشتیم
رو خاموش بودن تلفن حساس بود ی شب سر اینکه رفتم بیرون و گوشیم خاموش بود ساعت دو برگشتم جوابشو دادم
روز بعد دیگه آدم سابق نبود سرد شده بود
بعد یک ماه با اصرار من ولی اونم بی میل نبود برگشتیم با هم دو هفته بازم ادا عاشقا رو در آورد تا این که من بهش شک کردم دیدم داره با یکی با لبخند صحبت میکنه تا من و دید سریع رفت اونور منم ب خیانت شک کردم هزچیم بهش میگفتم میگفت هرچی تو میگی🙂میدونستم که دوستش این چیزا رو میندازه تو سرش
الکی بهش گفتم منم بهت خیانت کردم و کلا بلاکم کرد
دو روز پیش ادعای عاشقی و دوست داشتنش و پیوی یکی دیگه دیدم .من چهار ماهه هرروز ب بهونه دیدنش از جاش رد میشم..هرروز خودمو با این و اون مقایسه میکنم میگم من چیم کم بود همش ب خودم میگم تقصیر منه که اون شب جوابشو دیر دادم بعد اون چارماه نشده نفر بعدی 😭قلبم داره از جاش کنده میشه توروخدا یراهی برای فراموشی بهم بگین من خسته شدم ازین وضعیت دوست دارم مثل آدمای خیلی عادی تنها چیز مهم تو زندگیم درسم باشه من نمیخوام دیگه این ادمودوست داشته باشم😭توروخدا کمکم کنین چطور فراموشش کنم نه عکس ازش دارم نه شماره فقط ی آیدی تلگرام مونده ولی بازم نمیتونم فراموش کنم