سلام عزیزم.من همیشه یکم استرس دارم
منتهی زیاد پنیک میشم
چندروز بود حالم خوب بود ولی غذا که میخوردم میگرفتم میخوابیدم فعالین اصلا ندارم
دکتر های مختلفی رفتم ۳بار بستری شدم بخاطره پنیکم گفتن هیچی نیست
چندین بار نوار قلب اکو سیتی آنژیو گرافی تست ورزش انجام دادم نوارمغز نوار عصب و عضله وسیعی مغز۲بار ،آزمایش مختلف حتی آزمایش دی دایمر(برای تعیین وجود لخته تو خون)
هیچیم نبود گفتن پنیکه وقتی که پنیک میشدم قلبم دردمیکرد تیر میکشید میزد به پشتم.میزد به فک به بازوی چپ دقیقا علائم قلبی دوباره میرفتم بیمارستان هیچیم نبود گردنم خیلی درد میگرفت سردرد شدید پرش عضلات نبض زدن لب حتی سرگیجه خفگی حالت تهوع بیرون روی زیاد لرزش کل بدن بعد که تموم میشد یه هفته این علائم لرزش و درد بدن و تیر کشیدن رو داشتم یعنی همون لحظه تموم نمیشد
دیروز بدون هیچ دلیلی اصلا استرس و ناراحتی هیچی نداشتم داشتم آشپزی میکردم اهنگ شاد گذاشته بودم خیلی عالی بودم یهو اون وسط قلبم تیر کشید وسط قفسه سینه ام فشرده شد یه حالت خفگی تواون قسمت داشتم.ترسیدم یهو ضربان قلبم رفت بالا تا۱۲۵_۱۳۰ دستگاه فشار سنج داشتم توخونه گرفتم باهاش ضربان وفشار رو فشارمم۱۴ بعد آب خوردم یه پرانول ۱۰خوردم سریع اومد رو۷۶ خوب بود آروم آروم بودم
اومدم شام بخورم فلافل بود خیلی هم خشک شده بود زیاد سرخ کرده بودم بعد من اسید معده عصبی هم دارم ریفلاکس زیاد دارم غذا خوردم اومدم بعدش دراز کشیدم یهو دیدم قلبم داره فشرده میشه رفتم بادستگاه چک کردم همه چی نرمال.نیم ساعت درد داشتم یکم میگرفت یکم ول میکرد.رفتم بیمارستان یه دکتر گفت هیچی نیست معده و اعصاب گفتم آخه عصبی نشدم گفت ربط نداره یه دکتر دیگه گفت نه ما نمیتونیم بگیم صددرصد معده اس یا قلبه نمیشه تشخیص داد خلاصههه گفت آمپول و شربت معده رو استفاده کردی نیم ساعت وایسا ببینم بهتر شدی یانه منم زیاد تغییری نکردم فقط خیلی آروغ میزدم قلبش هم اسید معده ام همش میومد تودهنم اومدم خونه خوابیدم با ترس ولی از شب تا صبح نفهمیدم قلب درد رو الان که بیدار شدم قلبم مثل دیشب به کوچولو درد میکنه تیر میکشه. منم۲۰سالمه فشارم همیشه ۱۰ هست کلی آزمایش و عکس دادم سالم سالمم بنظرمیرسه باید قبول کنیم که هیچی نیست بااینکه کلی درد داریم.میدونی سخته چون آدم میترسه یه چیزی باشه ولی من خسته ام دیگه شوهرمم خسته شده تا الان۱۵۰میلیون هزینه های دکترایی که رفتم وکارایی که کردم شده