2777
2789
عنوان

عايا؟

180 بازدید | 15 پست

دوستاي عزيزم ي سوال دارمً، من الان ٤ ساله دارمً قرص ال دي ميخورم با خاطر مشكل هورموني كه دارمً و بدون اون پري نميشم، تقريبا يك ماه پيش ي غلطايي كردمً عذر ميخوام 😬( تقريبا دو هفته مونده به پري)  طبق تاريخ قرص  پري شدم و خَيلي معمولي مثل هميشه و الان ١٤ روز مونده به پري بعديم، بيبي چك هم زدم ديروز و منفي بودً، امكانش هست باردار باشم؟ درد زيادي دارمً زير دلم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی غلطایی کردم چیه عزیزم، مالته اختیارشو داری ☺️☺️

استرس بیخود نگیر حامله نیستی گلم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
از امور دنیای زودگذر دست بکش بشتاب به سوی نماز بشتاب به سوی خوشبختی حقیقی ...التماس دعا💐

قضاوت نکنیم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
ی غلطایی کردم چیه عزیزم، مالته اختیارشو داری ☺️☺️ استرس بیخود نگیر حامله نیستی گلم

😬😬 ممنونم عزيزم خدا كنه الان اصلا شرايطشو ندارم با حاليكه يكم وسوسه شدم جديدا