2821
2789
عنوان

دختر مستقل

66 بازدید | 6 پست

خانوما میشه بیاید راهنماییم کنید من توی کودکی پدرمو از دست دام به خاطر همین به خاطر وضع مالی از کودکی شروع به کار کردم تا الان همش سرم توی کارو کمک به خانواده و اینا بوده و هیچ مردی تاحالا تو زندگیم نبوده که بدونم چطوری با پسرا میشه حرف زد و هیچ کسم تاحالا سمتم نیومده برام مهم نبود ولی الان سنم داره میره بالا و از پسر مورد اعتمادیم پرسیدم بهم گفت تو زیادی مردونه و پسرا دوست ندارن چی کارکنم مثل بقیه شم ؟

از ظاهرت شروع کن 

ارایش کن 

لباس زنانه دامن شومیز و ...

کفش پاشنه بلند که راه رفتنتو زنانه و اروم میکنه 

مدل حرف زدنت . میتونی پادکیت گوش بدی و صداشو تقلید کنی و برای تمرین کتاب با لحن و احساس بخونی 

و ...‌

نمیدونم ولی نباید خلاف زنانگیت عمل کنی یه سری کارها با روحیه زنانه سازگار نیست وقتی شما مثلا پا به وای یه مرد کار میکنی کم کم سفت و سخت میشی زنانگیت رو از دست میدی 

کاربر آقا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم ولی نباید خلاف زنانگیت عمل کنی یه سری کارها با روحیه زنانه سازگار نیست وقتی شما مثلا پا به و ...

خیلی ساله کارم کارهای سنگینیه و به نظرم بقیه دخترا لوس و ننر میان البته به کسی بر نخوره شاید دخترای دور من اینطورین

خیلی ساله کارم کارهای سنگینیه و به نظرم بقیه دخترا لوس و ننر میان البته به کسی بر نخوره شاید دخترای ...

من خودم مردم،خانوم های زیادی دیدم که به خودشون سختی میدن مثل مردا کار میکنن انگار فیزیک بدنشون تغییر میکنه بعد از چند سال ولی دخترایی هم دیدم که کار میکنن ولی به خودشون فشار نمیارن کارهای سنگین نمیکنن 

کاربر آقا