2777
2789
عنوان

نظر بدید😔

60 بازدید | 4 پست

من امسال سال سومم بود و با تراز حدود ۸۹۰۰ که پارسال و امسال باهاش پزشکی تعهدی میرفتن ، زدم تغذیه ، اما اولا خوابگاهی هم ثانیا مامانمم خیلی بهم چیز میگه و خلاصه حرفش اینه که چرا من لیسانس قبول شدم و انقدر پول خرج میکنم ولی نمیشینم درس بخونم تا رتبه یک کلاسمون بشم تو دانشگاه ، خودمم ناراحتم چون امسال با بی عدالتی خیلی زیادی به حقم نرسیدم🤦‍♀️ ، کنکوری های پارسال در جریانن ، خلاصه به نظرتون کارشناسی ام رو تموم کنم و دوباره کنکور بدم؟ یا همین رشته رو ادامه بدم؟ یا انصراف بدم سال بعد دوباره برای کنکور بخونم؟

کاری رو انجام بده که بعدا یه شغل خوب داشته باشی ، بعده آیت همه زحمت دستت توی جیب خودت باشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

کاری رو انجام بده که بعدا یه شغل خوب داشته باشی ، بعده آیت همه زحمت دستت توی جیب خودت باشه

متاسفانه نمیتونم آینده رو پیش بینی کنم!رشته ام فقط با ادامه تحصیل درآمد داره با کارشناسی کار خاصی نمیشه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه نمیتونم آینده رو پیش بینی کنم!رشته ام فقط با ادامه تحصیل درآمد داره با کارشناسی کار خاصی نم ...

بنظرم از یه مشاور کمک بگیر تا بتونی بهترین انتخاب رو کنی

روی آیندت تاثیر مستقیم داره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بنظرم از یه مشاور کمک بگیر تا بتونی بهترین انتخاب رو کنیروی آیندت تاثیر مستقیم داره

با مشاور دانشگاهمون حرف زدم گفت به نظر من همین رشته رو فعلا بخون تا بعدا ببینیم چی میشه(گفتم حال روحیم خوب نبوده که کنکور نتیجه نگرفتم)