2777
2789

من از بعضیا بد شنیدم از بعضیا هم خوب ولی یکم بچه ام زود هم مریض میشه این موضوع برام مثل کابوس شده چون انشاالله سال دیگه نزدیک مهر زایمان میکنم نمی‌دونم چیکار کنم

بله ولی حتما از ۵ یا ۶ سالگی چون بچه های کوچیکتر نمیتونن مشکلاتشونو بیان کنن و ممکنه توی مهد  اتفاقی بیفته و نتونن اطلاع بدن

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا موافق نیستم اگه اجباری نبود نمیذاشتم خواهرم بره 

از اول مهر که پیش دبستانی ثبت نام شده تا الان سرجمع یک ماهم نرفته انقدر که مریض شده 

میره اونجا انقدر میدوان بعد عرق میکنن میرن تو حیاط مریض میشه یبار که کارش به بیمارستان کشید 

اینا همه به کنار اصلا هیچی یاد نگرفتن

نفرست مهم نیست اصلا .

خودت اعداد و  نهایت کتابهای خیلی سبز تربچه رو براش بخر پر کنه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

به عنوان یک معلم و روانشناس میگم پیش دبستانی خیلی لازم هست بچه‌های که پیش دبستانی نرفتند از هم کلاس هاشون عقب‌تر می‌افتن و هم این که اگر بچه وابستگی و مشکل ارتباطی داشته باشه توی پیش دبستانی می فهمند به جای کلاس اول پس پیش دبستانی ضروری هست البته این که چه پیش دبستانی هم بره مهم هست. 

دختر من امسال پیش بود نفرستادم سال بعد ان شاء الله میره کلاس اول ولی کلاس بازی و مهارت ،نقاشی و باشگاه و کلاس چرتکه نوشتم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نفرست مهم نیست اصلا .خودت اعداد و نهایت کتابهای خیلی سبز تربچه رو براش بخر پر کنه

عزیزم کی گفته پیش دبستانی فقط اعداد هست...

پیش دبستانی ها روی حرکات ظریف ، دقت بچه ها و مهارت های ارتباطی بچه‌ها تاثیر داره

هر روزم ی مریضی میارن از مدرسه چ برسه پیش دبستان 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من امسال دقیقا با همچین مساله‌ای روبرو بودم چون پسرم سه سالگیش رفت مهد و بدجوری مریض شد،کلا چهل روز رفت اما واقعا نابود شد، ویروس کرونا هم آورد و داداشش که اونموقع نوزاد بود بیمارستان بستری شد.

امسال خیلی دودل بودم که بره پیش‌دبستامی یا نه، نود درصد هم بخاطر ترس از مریضی. با اصرار همسرم و اطرافیان ثبت‌نامش کردم و الان واقعا راضیم. واقعا هر روز با شور و شوق بیدار میشه میره، مربیش رو دوست داره، یه عالمه دوست پیدا کرده، کلی مهارت‌های رنگ‌آمیزی و مداد دست گرفتن و…یاد گرفته که من اصلا فکر نمی‌کردم اینقدر به تمرین نیاز داشته باشه اولش و الان فکر می‌کنم اگه قرار بود همه اینا از سال اول دبستان براش شروع بشه شاید یه مقدار سخت میشد.

مریض هم شد یه عالمه اما اصلا در حد اونموقع که مهد می‌رفت نبود، در حد سرماخوردگی ساده که با استراحت آخر هفته و نهایتا ویزیت پزشک عمومی رفع میشد.

برای من خیلی تصمیم خوبی بود عزیزم و پسر دومم که الان سه سالش هست رو حتما میفرستم پیش دبستانی.

بله لازمه. دختر من پارسال نشانه ها و اعداد و یاد گرفته و امسال از کسایی که نرفتن پیش جلوتر و بهتره. اگر بچه نره و ببینه بقیه بلدن و زود یاد میگیرن اعتماد بنفسش میاد پایین. 

البته نزدیک عید ویروس اومد کلاسشون و یک ماه نرفت. ولی باهاش کار کردم و بهتر شد