2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخداد این ورد زبونش بود بدتراشم چیزایی میگفت ک. من الان معنیشو میفهمم یه سریشم اینقدر بده نمیدونم معنیشو همش میگم ن منظور شاون نیست و از 6سالگی فوحش عالمونثارم میکرد جلو مرد زن مهمون همه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

فکر کن بگه مرده شور بشورتت

من دیگ خندم میگیره 🙂 بهش فکر میکنم یعنی واقعا قراره ی روز بخوابم مرده شور بشورم و مامانم چقدر راحت اینو میگه چه قدر عادیه واسش و...هزار فکر و خیال و غصه دیگ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

فکر کن بگه مرده شور بشورتتمن دیگ خندم میگیره 🙂 بهش فکر میکنم یعنی واقعا قراره ی روز بخوابم مرده شور ...

فردا روز مادره کاش جنازمو واسش کادو میکردن به خدا خوشحال تر بود به قرآن