2777
2789
عنوان

حسرت های زندگی

339 بازدید | 32 پست

توی زندگیتون چیزی بوده که الان حسرتش را بخورید ؟ 

یا فقط من اینجوریم ، البته دغدغه ام نیست ولی یه گوشه ی ذهنمه 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حقیقتا حسرت ندارم

آدمی هستم که شرایط و محدودیت هام را پذیرفتم...

و برای چیزایی که میخواستم تلاش کردم

به منتهای خواسته هام رسیدم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عشق و عاشقی نکردمحالت کلی هیچ مشکلی ندارمفقط این گزینه نبوده

عشق عاشقی که بی نتیجه باشه تهش شکست عشقی باشه  همون بهتره تجربش نکنی

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

مامانم ک از۳سالگی ندارمش

بابام ک از سه سالگی مارو فروخت ب نامادری و هیچوقت محبت پدری ندیدیم.

هرچی مجردی کارکردم ازم گرفتن نذاشتن دوران خوشی داشته باشم.

متاهلیم ک نگم برات ازچاله افتادم توچاه

بعدازدواجمم حسرت خونه ماشین ارامش زندگی تواین ده سال ب دلم مونده

بچه دارشدنمم ک واسه خودش داستانی داشت بعد ده سال باهزار بدبختی با ای وی اف حامله شدم.

این حسرتای منه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مامانم ک از۳سالگی ندارمشبابام ک از سه سالگی مارو فروخت ب نامادری و هیچوقت محبت پدری ندیدیم.هرچی مجرد ...

انشالله که خدا گره از مشکلاتت باز کنه 🤲🏻

آخه شما بگید شاید من اشتباه میکنم ۱۳ سال ازدواج کردم شوهرم یکبار هم روز زن کادو نخریده من ی چن باری تولد و روز مرد و...براش گرفتم دیدم این خ بیخیال...میدونین از چی ناراحتم من کادو نمیخوام اینکه میبینه هر سال من کسل میشم ، ب احساس من اهمیت نمیده خیلی بغض کردم الان...بحث توجه و علاقس..خوب لااقل برا خوشحالی من ی حرکتی بزن هیچ....الان خیلی بغض کردم....این شده ی حسرت.....

تنهاییم را ب ادم های بی ارزشی که دعوت کردن و محبتو ب حساب سادگی میزارن، هرگز نمیفروشم... دیگه تموم شد اون دوران...

تنها حسرت های زندگیم ، یکی نمرات داغون راهنمایی ، و یکی ای کاش پدرم کمی ملایم تر باهام رفتار میکرد ، ای کاش اینقدر سختگیری نمی کرد 

آخه شما بگید شاید من اشتباه میکنم ۱۳ سال ازدواج کردم شوهرم یکبار هم روز زن کادو نخریده من ی چن باری ...

بهش بگو ، خیلی از اقایون از این کارا بلد نیستن ، شاید بنده خدا نمیدونه باید چیکار کنه ، صحبت حلال بیشتر مشکلاته