2777
2789
عنوان

اگ نامزدتون

275 بازدید | 18 پست

اگ نامزدتون واسه تولد دختر عموش استوری بزاره و تبریک بگه عکس العملتون چیه ؟
من خودم وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم پرسیدم چرا گذاشتی گفت اون خواست منم نتونستم بگم نمیخوام بزارم واسه همون گذاشتم
 یعنی یه جوری سر این قضیه حرص خوردم و ناراحتم خدا میدونه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من به شخصه ناراحت میشم

دقیقا
میشه بگی عکس العملت چیه یعنی چی بهش میگی تا متوجه این کار اشتباهش بشه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

خب دخترعموش همسن خودشه؟ متاهله یا مجرد؟

نمیدونم والا انقدری که زیادن نمیدونم واسه کدومشون استوری گذاشته ولی یه دختر عموش هست خیلی باهاش اوکیه و متاهله فک کنم واسه اونه اصلا هم وقت نشده ازش بپرسم واسه کی گذاشتی سرکاره نمیتونه حرف بزنه 

نمیدونم والا انقدری که زیادن نمیدونم واسه کدومشون استوری گذاشته ولی یه دختر عموش هست خیلی باهاش اوکی ...

اگه متاهله بیخیال به نظرم خیلی حساس نشو

ولی خب حتما بپرس ازش

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.