2777
2789
عنوان

این قشنگه 🥲 رنگش خوبه

194 بازدید | 21 پست

همین رنگش خوبه؟؟

تو ویترین روبیکا دیدم خیلی خوشم اومددددد

بنظرتون پیجه معتبره..؟؟

قیمتش ۵۸۹

فقط نمیدونم میترسم خیلی برام بزرگ باشه...

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من کلا با خرید اینترنتی مخالفم تا خودم تن نزنم نمیخرم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی این پیجو نمیشناسم 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من کلا با خرید اینترنتی مخالفم تا خودم تن نزنم نمیخرم

عاشقش شدمم اخهه

عزیزم فری سایز یعنی مناسب سایز ۳۸ هست هم سایز ۴۴ ؟

من سایزم ۳۶ ..برام بزرگ‌ نمیشه؟؟

عاشقش شدمم اخههعزیزم فری سایز یعنی مناسب سایز ۳۸ هست هم سایز ۴۴ ؟من سایزم ۳۶ ..برام بزرگ‌ نمیشه؟؟

نمیدونم دورت بگردم  از سایز من نمیفهمم ولی فکر نکنم بزرگ بشه برات تازه لشتره بهتره ک

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

از مدل لش کلا از اول بدم میومد😁

😂😂😂😘

یهو دیدمش چشمم روش موندپیج سراغ دارین معتبر باشه همیجن چیزی داشته باشه🥲🥲

نه عزیزم

ولی اگه سایت داره و نماد اعتبار الکترونیکی تو سایتش هست یعنی معتبره

ولی ریسک داره لباس خریدن اینترنتی  کلا ،چون ممکنه سایزت نباشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نه عزیزمولی اگه سایت داره و نماد اعتبار الکترونیکی تو سایتش هست یعنی معتبرهولی ریسک داره لباس خریدن ...

دوستمم دوهفته پیش یدونه مجلسی سفارش داد ، به دستش رسید ، اندازشم هست ، جنس خوبیم داشت

اما شکلش با شکلی که تو تصویر بود متفاوته یخورده

من میگم پولمو بخورن اما اشتباهی نفرستن😅

ممنون گلم