2777
2789
عنوان

اینستاگرام

130 بازدید | 9 پست

هرکار میکنم نمیره توش...قبلا پاک کردم دوباره نصب کردم هرچی نام کاربری و شمارمو میزنم نمیادددد..چیکا کنممم؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با همونم میرم میگه خطای شبکه نامشخص رخ داد

نت گوشیت روشنه؟من هروقت با نت خاموش میرم میزنه خطای شبکه نامشخص،بعدشم چون دوباره نصب کردی،گزینه پایینی رومیزنی که به حساب قبلیت واردبشی یا میزنی روحساب جدید؟مطمئنی رمز ونام کاربریت درسته؟

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
نت گوشیت روشنه؟من هروقت با نت خاموش میرم میزنه خطای شبکه نامشخص،بعدشم چون دوباره نصب کردی،گزینه پایی ...

اره مطمئنم..اره وای فای وصلم هم گزینه پایین زدم و هم حساب جدید یا هیچ کدوم نمیره!

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
اره مطمئنم..اره وای فای وصلم هم گزینه پایین زدم و هم حساب جدید یا هیچ کدوم نمیره!

رمز یا نام‌کاربریتواشتباه نزدی؟

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
شما تونستید مشکلتونو حل کنید اینساگرام منم اینطوزی شده نمیدونم چیکارش کنم

اره ولی خودمم نمدونم چکار کردم

دادین بیرون درست کرد یا خودتون درستش کردین

خودم...یکم باهاش ور رفتم اما یادم نمیاد چ کردم