2789
عنوان

کلوچه فومن

243 بازدید | 12 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسی میدونه کلوچه فومن چاق کننده اس یا نه؟؟

اخه من پنجشنبه دو بار رفته بودم بیرون و دفعه دوم برگشتنی ۵ تا از این خریدم و شب یه چایی لیوانی ریخته بودم و یه دونه هم مال یکی بود نخورد و شد دو تا چایی و گفتم با کلوچه بخورم و یه بار ابجیم منو دید گفت اینا چاق میکنه ها اون شب ابجیم و شوهر و بچه اش شام و شب یلدا خونه مون بودن بعد من فکر کنم بعد شستن ظرفا نشستم چایی خوردم ابجیم خواست اب بکشه نذاشتم چون اخرای بارداریشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه کلوچه هم روغن داره هم شکر چاق کننده هست ولی نه یکی دوبار بخوری

سلام عزیزم ولی شیرینی خامه ای که بدتره چون خامه چاق کننده تره ولی کلوچه توشو پر مغز و اینا کردن 

سلام عزیزم ولی شیرینی خامه ای که بدتره چون خامه چاق کننده تره ولی کلوچه توشو پر مغز و اینا کردن

سلام عزیزم 

آره شیرینی خامه ای که دیگه واقعاااا کالری بشدت بالایی داره 

کلوچه هم خب تو ترکیباتش شکر و روغن داره دیگه ولی کمتر از شیرینی خامه ای 

مغز و اینام چاق کنندس،حالا مگه چاقی اصلا

۷۴ وزنمه یعنی تو اذر وزنمو تو دادوخونه چک کردم ۷۴ بودم الان نمیدونم چندم ولی مغزش چیزی نداره ها فکر کنم فقط گردو و اینا داره 

سلام عزیزم آره شیرینی خامه ای که دیگه واقعاااا کالری بشدت بالایی داره کلوچه هم خب تو ترکیباتش شکر و ...

بله درسته اخه من واسه پنجشنبه شیرینی خامه ای از اینایی که زیرش سینی هست خریده بودم یعنی یه دفعه واسه شب یلدا و روز مادر خریدم که ابجیم نخره بعد فکر کننم از اون شیرینی دو تا بیشتر نخوردم اونم کامل نبود فقط یه کم بود 

بله درسته اخه من واسه پنجشنبه شیرینی خامه ای از اینایی که زیرش سینی هست خریده بودم یعنی یه دفعه واسه ...

عیب نداره نوش جونت 

حالا با دو سه تا دونه که آدم چاق نمیشه 

اگر هرروز و زیاد بخوری خوب نیست 

منم رژیمم ولی شب یلدا خودمو خفه کردم 😆😆

عیب نداره نوش جونت حالا با دو سه تا دونه که آدم چاق نمیشه اگر هرروز و زیاد بخوری خوب نیست منم رژیمم ...

من یه دونه اون شب خوردم ولی باز دو تیکه ازش موند و یه تیکه رو خوردم اون یکیو نمیدونم چی شد دیروزم یکیشو دو بار ریز ریز کردم و تو حیاط واسه کبوترا ریختم ‌و دیشب چایی ریختم و اون یه کم کلوچه رو باهاش خوردم شب یلدام من شام خوردم و ژله خوردم قبلشم دیدم یکی شیرینی خورده ولی ازش مونده اونو خوردم و بعد شام و شستن ظرفام چای و کلوچه خوردم و با یه تیکه کدو خوردم با دو سه تا میوه خشک و کشمش و مویزی که تو اجیلی بود که بابام اون شب خرید بعد فکر کنم شبم چایی زیاد خوردم و نصف شب فهمیدم عادت شدم و به موقع هم بود چون پنجشنبه دو دفعه رفته بودم خرید 

عیب نداره نوش جونت حالا با دو سه تا دونه که آدم چاق نمیشه اگر هرروز و زیاد بخوری خوب نیست منم رژیمم ...

اون شب فکر کنم دو بار هندونه هم خوردم من امروز صبحونه از این بامیه درازها نمیدونم دیدی یا نه مامانم چند روز پیش خریده بود و گفتم بزاره یخچال و امروز اونو با پنیر خامه ای خوردم بعد یه ذره سنگک خشک بود اونم یه جوری خوردم اینام چاق کننده اس به نظرت??