2777
2789

پسرت شیر زیاد میخوره؟ چون با مکیدن شیر زیاد میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه خانمی چند وقت قبل تاپیک زد سویق گندم خوبه  یک قاشق میخوره با یک لیوان آب شیرش زیاد میشه میخوای امتحان کن شاید خوب باشه من هنوز وقت نکردم بگیرم ببینم نتیجشو .

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
عزیزم یه خانمی چند وقت قبل تاپیک زد سویق گندم خوبه  یک قاشق میخوره با یک لیوان آب شیرش زیاد میش ...

س.یق مخلوط دارم یغنی اثر داره؟؟بخاطر سرماخوردگیم اموکسی کلاو خوردم شیرم کمتر هم شد یعنی ده رو به خشکیدنه

س.یق مخلوط دارم یغنی اثر داره؟؟بخاطر سرماخوردگیم اموکسی کلاو خوردم شیرم کمتر هم شد یعنی ده رو به خشک ...

نمیدونم والا .ولی حتما شیردهیت رو زیاد هم بدش من بچشم شیر خشکی شد بخاطر شیر کمم ولی به هر بدبختی که شده هنوز موقع خواب بهش میدم یکم میخوره .آخه از هیچی که بهتره

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
نمیدونم والا .ولی حتما شیردهیت رو زیاد هم بدش من بچشم شیر خشکی شد بخاطر شیر کمم ولی به هر بدبختی که ...

منم شیرخشکی شد بخاطر شیر کم.یه مدت هم تو خواب سینمو میگرفت ولی الان دیگه نمیگیره.بچه تون چند وقتشه؟؟

مواظب باش اگه به شیشه عادتش دادی کم کم دیگه تو خواب هم سینه ات رو نمیگیره

وقتی هم که نگیره مثل من شیرت میخشکه..یه راه حلی پیدا کن بداش.بچه منم بغد از چهارماه و نیمه گی سینم رو نگرفت دیگه