2777
2789
عنوان

امپول روگام

584 بازدید | 12 پست

من تو سه ماهه اول لکه بینی داشتم که تو سونو گفتن هماتوم دارم دکترم بهم شیاف داد و گفت امپول روگامم رو‌هم بزنم. البته هفته های ۱۰ اینا بود ولی گفت الان برو تزریق کن. به نظرتون چرا زود داد؟؟ الان هفته ی ۲۵ بارداری هستم و سه هفته ی دیگه طبیعتا باید تزریق میکردم به نظرتون بازم باید بزنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ارهاشم منفیه. دکتر هفته ۸ بم گف اگه یهو دچاد خونریزی شدی برو رگام بزن. با غربال دوم ی آزمایشم دادم واسه ساخت آنتی بادی توسط بدنم ک خداروشکر منفی بود

ولی از هفتا ۲۸ زدنش شروع میشه اگه قبلش خونریزی نباشه

برای چی رگام میزنن؟کارش چیه؟

واسه ارهاش ها منفی و جنینی ک ارهاش مثبت داره. وقتی مادر خونش منفیه گروه خونیه بچه رو ی متجاوز ب حساب میاره و شروع میکنه واسش آنتی بادی تولید میکنه ک در نتیجه ب گلبول های قرمز جنین آسیب میزنه و در نهایت جنین دفع میشه. برای جلوگیری از این ماجرا رگام تزریق میکنن

واسه ارهاش ها منفی و جنینی ک ارهاش مثبت داره. وقتی مادر خونش منفیه گروه خونیه بچه رو ی متجاوز ب حساب ...

ممنونم از توضیح

از کجا تشخیص داده میشه این حالت؟به خاطر لک بینی؟

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋
ممنونم از توضیح از کجا تشخیص داده میشه این حالت؟به خاطر لک بینی؟

توی چکاب اولیه بارداری ارهاش خون مادر مشخص میشه. وقتط منفی باشه از هفته ۲۸ رگام تزریق میشه. حتی مادری ک ارهاش منفی داره بعد سقط هم باید رگام تزریق کنه

توی چکاب اولیه بارداری ارهاش خون مادر مشخص میشه. وقتط منفی باشه از هفته ۲۸ رگام تزریق میشه. حتی مادر ...

مرسی .بعد سقط باید بزنه که برای بعدی مشکل پیش نیاد؟

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋