ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .
احساس بدبختی شدید میکنم.حس میکنم هیچی ندارم.ی دختر مجرد سن بالای بیکار تو خونه.ک کارتش خالیه.نه میت ...
خب چرا کار نمیکنی
OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .
احساس میکنم قلبم داره وایمیسته.تو رو خدا دل کسی رو نشکنین کسی رو سر کار نذارید مسخره نکنید نه ظاهرشو نه شرایط مالیش.بخدا دلم خونه خون.حس میکنم دیگه آدم خوب تو دنیا نیست
احساس میکنم قلبم داره وایمیسته.تو رو خدا دل کسی رو نشکنین کسی رو سر کار نذارید مسخره نکنید نه ظاهرشو ...
من هیچ وقت همچین کاری نمیکنم .
باشه چشم
میخوای حرف بزنی آروم بشی؟
اصلا داد بزن دعوا کن من هستم
رفتم چند جا ولی همش نشد.یا راهشون دور بود بخدا میخواستم برم سر کار مثل موش آبکشیده میشدم زیر بارون ت ...
کار خونگی آنلاین شاپی چیزی نمیتونی انجام بدی
یا داخل دیوار بذاری کیک پزی گل دوزی چیزی