2777
2789
عنوان

همش میگم چرامن

69 بازدید | 10 پست

دوست ندارم  کسی سختی بکشه یا مثل من  باشه ‌ولی همش خودمو مقایسه میکنم باهم سن وسال های خودم. از سی سالگی درگیر بیماری سرطان سینه بودم  .الانم میوم  دارم باید رحممو دربیارم. میگم چرا من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیکجواب سوالت ژنتیکه عزیزمهممون بطور ژنتیکی کدهای یه سری بیماریها رو داخل بدنمون داریم به حکم انسا ...

بله چرا ژنتیک توکل فامیل بین این همه بایددر من ژن‌ها فعال بشن. نمیگم خدای نکرده اونا مریض بشن کاش منم مثل اونا بودم 

بله چرا ژنتیک توکل فامیل بین این همه بایددر من ژن‌ها فعال بشن. نمیگم خدای نکرده اونا مریض بشن کاش من ...

عزیزممم من بهت حق میدم که ناراحت باشی

یعنی اطرافیان دور و نزدیک هیچکس درگیر این بیماری نیست؟ اگه نیست پس ژن نهفته بوده 

یکی از عوامل بیداری ژنها تو بدن انسان استرسه

البته فکر نکنی منظورم اینه که خودت با استرست باعث بیداریه این ژن شدی ها نهههه ابدا

ما خودمون ژن یه بیماری وحشتناک رو داریم

میدونی کار این دنیا خیلی با حساب کتابهای ما جور درنمیاد

این روزگار یجوری میچرخه و میچرخه و بیماری رو از چند نسل قبل به یکی منتقل میکنه که...

شما خداروشکر بیماریت تحت کنترله و انشالله صد سال سایه ات بالا سر بچه هات میمونه عزیزم

روزت هم مبارک مادر مهربون♥️