2777
2789
عنوان

ترازو

299 بازدید | 9 پست

بچه ها ترازوی خوب وقیمت مناسب خریدین و تست کردین رو معرفی کنین ممنونم😍اصلا فایده داره ترازو خریدن با تشکر

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

تو بازار از ٣٠ تومن هست تا بالا  من فلر دارم ٥ سال پيش خريدم ١٢٠ تومن عاليه 👌 راضي ام سالي يك ...

ممنون گلم الان باید خیلی گرون شده باشه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها از کجا بفهمیم ترازومون درست نشون میده یا نه

خب با يه چيزي كه وزنش مشخصه امتحان ميكني

مثلا مايع دستشويي گالني ها رو اول با ترازوي اشپزخونه وزن ميكني بعد با ترازوي وزن كشي امتحان ميكني

دوستان عزیز بایید برای یکبار هم که شده متفاوت تر از قبل به مقوله تناسب اندام نگاهی بیندازیم، چاق بودن خود یک بیماری است که تنها ریشه در ذهن شما دارد و به هیچ وجه یک مبحث جسمی نیست ،افراد چاق از لحاظ روحی به خوردن اعتیاد دارند ،پس اگر بتوانیم این بخش را اصلاح کنیم به راحتی می توانیم به اندام دلخواه خود دست پیدا کنیم و مهمتر از آن متناسب بمانیم ، من به شما شیوه ای را پیشنهاد میکنم به نام " تناسب اندام به مِتدA.J" که یک روش بین المللی است و در ایران برای اولین بار در حال برگزاریست .