solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10527 عنوان ازطرف مدرسه میشه دندون ترمیم کرد 143 بازدید | 4 پست پسرم کلاس اوله قراره براشون وارنیش فلوراید بزنن اگ از مدرسه برگه بگیرم میتونم خانه بهداشت دندوناشو ترمیم کنم؟؟پول ندارم ببرم مطب یا کلینیک دندانپزشکی لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 1403/10/01 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 اگه پول هن بگیرن چیزی نمیشه خیلی کمه «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10527 اگه پول هن بگیرن چیزی نمیشه خیلی کمه من بردمش یبار دکتر گفت هردندون ۷۰۰تا ۱تومن!خب ۶یا۷تاخراب داره از کجا بیارم خواهر؟بیمه تکمیلی نداریم لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 من بردمش یبار دکتر گفت هردندون ۷۰۰تا ۱تومن!خب ۶یا۷تاخراب داره از کجا بیارم خواهر؟بیمه تکمیلی نداریم مرکز بهداشت ارزونهنهایت دونه ای ۸۰ بگیرن اما شیری همشون میریزن «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»